Ολυμπιακός Βόλου: Επιστολή Μουλά για την ΓΣ του Ερασιτέχνη

Νέα επιστολή απέστειλε στον πρόεδρο και στα μέλη του Δ.Σ. του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βόλου, Γιώργος Μουλάς, τονίζοντας πως επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις του για τη συνέλευση.

Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει τα εξής:

Αγαπητοί φίλοι και συναγωνιστές,

Πριν «ο αλέκτωρ λαλήσει τρις» επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι και οι προβλέψεις μου, που σας είχα διατυπώσει για την ομαλή διεξαγωγή της χθεσινής γενικής συνέλευσης του Ολυμπιακού.

Όπως πληροφορούμε από δημοσιογραφικά ρεπορτάζ, αλλά και από παρόντα μέλη, δεν έλλειψαν, τόσο από επώνυμα στελέχη, όσο και από άτομα εντός της συνέλευσης οι ύβρεις και οι αήθεις χαρακτηρισμοί εναντίον εμού, του δημάρχου κ. Μπέου και άλλων. Πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπ’ όψη, ότι τόσο ο δήμαρχος, όσο και εγώ είμασταν απόντες. Εντούτοις ορισμένοι εντελώς απρόκλητα δεν δίστασαν να μας καθυβρίσουν.

Μπορείτε να αναλογιστείτε τί θα επακολουθούσε αν είμασταν παρόντες, όπως είχαμε την πρόθεση να κάνουμε; Ίσως να υπήρχαν δραματικότερες εξελίξεις.

Με λυπεί αφάνταστα το γεγονός, ότι κανείς από τη διοίκηση του Ολυμπιακού δεν προσπάθησε να κατευνάσει τα πράγματα και να μην επιτρέψει τέτοιου είδους συμπεριφορές εναντίον μελών της ομάδας. Ούτε μία παρατήρηση έστω για τα μάτια του κόσμου. Θα έπρεπε τέτοιου είδους ανεπίτρεπτες συμπεριφορές να καταδικαστούν πάραυτα.

Διαφωνίες μεταξύ μας μπορεί να υπάρχουν, οι τραμπουκισμοί και οι προπηλακισμοί δεν έχουν θέση και δεν τιμούν το ήθος και την ένδοξη ιστορία του συλλόγου».ΠΗΓΗ