Η απάντηση των Δημοτικών Συμβούλων

Απάντηση από τους δέκα δημοτικούς συμβούλους της ομάδας πλειοψηφίας του Δήμου Βόλου σε ανακοίνωση, που εξέδωσε η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου:

Διαβάσαμε σήμερα την πρωτοφανή ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου, οι συντάκτες της οποίας, προφανώς ξεχνώντας την ιστορία καθενός εξ’ ημών, μας εγκαλούν προσωπικά, νομίζοντας έτσι ότι μας «εκθέτουν» στα μάτια των πολιτών. Να τους υπενθυμίσουμε ότι είναι οι πολίτες που μας τίμησαν με την ψήφο τους και μας εξέλεξαν με μοναδικό σκοπό την προάσπιση και προώθηση των συμφερόντων αυτής της πόλης. Και γι’ αυτό είμαστε σίγουροι ότι και σήμερα νιώθουν δικαιωμένοι για την επιλογή τους αυτή, καθώς με βεβαιότητα βλέπουν ότι είναι τα συμφέροντα όλης της πόλης και των ανθρώπων της που υπηρετεί η παρούσα Δημοτική Αρχή. Γι’ αυτό και είμαστε περήφανοι για τη συμμετοχή μας και το έργο που επιτελείται.
Για τους ανώνυμους συντάκτες αυτής της «ανακοίνωσης» δημιουργούνται εύλογες απορίες με ποιο δικαίωμα χρησιμοποιούν το όνομα και την ιστορία του Ολυμπιακού Βόλου για μικροπολιτικά συμφέροντα και αντιπολιτευτικά τερτίπια.
Για να τελειώνουμε, η παρούσα Δημοτική Αρχή υπηρετεί με θρησκευτική ευλάβεια τα συμφέροντα ΟΛΗΣ της πόλης ακολουθώντας τον Νόμο και τις αρχές της ισότητας και ισονομίας έναντι όλων.