Αρχική » Οικονόμου: Η ανάρτησή του για τη σύλληψη του 21χρονου που πέταξε την κροτίδα – Ποδόσφαιρο – Stoiximan Super League

Οικονόμου: Η ανάρτησή του για τη σύλληψη του 21χρονου που πέταξε την κροτίδα – Ποδόσφαιρο – Stoiximan Super League

by admin

Την ταυτοποίηση και την σύλληψη του 21χρονου που πέταξε την κροτίδα στο ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», σχολίασε μέσω μιας ανάρτησής του στα social media ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιαννης Οικονόμου.

Αφού επιβεβαίωσε ότι ο υπαίτιος εντοπίστηκε σε σύντομο επιχειρησιακά χρονικό διάστηκα από την ΕΛ.ΑΣ., πρόσθεσε ότι ο σχεδιασμός της όσον αφορά τη βία στα γήπεδα προχωρά ανυποχώρητα και με μηδενική ανοχή.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανάρτησή του:

«H @hellenicpolice με μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα, ταυτοποίησε τον 21χρονο που έριξε κροτίδα στο ματς του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο “Γ. Καραϊσκάκης”. Ο υπαίτιος εντοπίστηκε, σε σύντομο επιχειρησιακά χρονικό διάστημα, και παραπέμπεται στη Δικαιοσύνη.

Η ΕΛ.ΑΣ., συντονισμένα και οργανωμένα, διαλευκάνει κάθε πράξη ανομίας και παραβατικότητας, δρώντας με βάση τη νομιμότητα και στοχεύοντας στην προστασία του πολίτη από κάθε μορφή παραβατικότητας.

H πρόκληση βίας στα γήπεδα, αλλά και έξω από αυτά, τις ημέρες των αθλητικών γεγονότων ή και άλλες, βρίσκει πεδίο ακόμη και σε μικρές ηλικίες και αποτελεί πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλές ευρωπαϊκές χώρες.

Η ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται σε εγρήγορση και υλοποιεί εντατικά το σχεδιασμό της, τόσο στο επίπεδο της πρόληψης και της επιτήρησης όσο και σε εκείνο της καταστολής. Ανυποχώρητα και με μηδενική ανοχή».

ΑΠΗΓΗ

You may also like