Ξεκινά σήμερα (22/7) η Νίκη

Αρχή της προετοιμασίας για την νέα σεζόν κάνει σήμερα Κυριακή (22/7) η ομάδα της Νίκης Βόλου, που φιλοδοξεί να ξεκολλήσει από την ερασιτεχνική Γ΄Εθνική και να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ο Φάντζιο Μπούις ξεκινά στο τιμόνι της “κυανόλευκης” ομάδας, με πολύ καλές προοπτικές μάλιστα, αφού η ομάδα ενισχύθηκε (και θα ενισχυθεί κι άλλο) με παίκτες έμπειρους, εγνωσμένης αξίας, που μπορούν να ανταποκριθούν στα δεδομένα και στην δυναμική της Νίκης Βόλου.

Στην πρώτη αυτή προπόνηση, ο Βέλγος τεχνικός θα έχει στην διάθεσή του 30 ποδοσφαιριστές, μαζί με τους νεαρούς.

Μετά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας που θα γίνει στα Χάνια του Πηλίου, προφανώς και θα υπάρξει ένα ξεκαθάρισμα, με παίκτες που θα δοθούν δανεικοί σε ομάδες που θα επιλέξει η Νίκη και θα παρακολουθεί την εξέλιξή τους, αλλά μέχρι τότε υπάρχει ακόμα χρόνος.

Σήμερα λοιπόν, η πρώτη προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στην έδρα των “κυανολεύκων” το Πανθεσσαλικό στάδιο και θα είναι κλειστή για τον κόσμο, αλλά και για τα ΜΜΕ.

Το ραντεβού της ανανεωμένης Νίκης με το κοινό της, έχει ήδη προγραμματιστεί για την Τετάρτη 25 του μήνα, στις 7 το απόγευμα…

Μέχρι τότε, το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις απαραίτητες εξετάσεις, εργομετρικά και… προπόνηση!

Όσο τώρα για τους παίκτες που θα ξεκινήσουν σήμερα τις προπονήσεις, θα δώσουν όλοι το παρών τους, αφού και ο Γάλλος Μακένγκο βρίσκεται στην πόλη μας.

Την Τετάρτη βέβαια θα γίνουν γνωστά και νέα πρόσωπα, τα οποία δεν έχει ανακοινώσει ακόμα η ομάδα…

Μέχρι τότε, ο κόσμος της Νίκης μπορεί να περιμένει και να απολαύσει τις όμορφες παραλίες της πόλης μας!

Η ομάδα του ήδη ξεκίνησε την δουλειά…