Ξάνθη: Αλλαγή μέρας στην «πρώτη»

Για την Πέμπτη 15/7 ήταν η προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση του ΑΟΞ, ωστόσο αυτή μετατέθηκε για την Δευτέρα 19/7 σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ.

Μάλιστα στην ανακοίνωσή της αναφέρεται ότι η πρώτη συγκέντρωση για την προετοιμασία της νέας σαιζόν θα πραγματοποιηθεί στο προπονητήριο της ομάδας στις 19:00.

Μέχρι στιγμής από το περσινό ρόστερ της ομάδας δεν θα βρίσκονται στον ΑΟΞ πολλοί παίκτες τη νέα αγωνιστική χρονιά. Το κύμα των αποχωρήσεων έφτασε στους 19 παίκτες και δεν έχει ολοκληρωθεί, με τους Μπέντο, Έλλιοτ, Παντελιάδη, Γκαρσία, Τζούρμαν, Βέρκερ, Ντίνα, Σιατραβάνη, Βόλτερς, Μπριλάντε, Έμπερτ, Παπάζογλου Θ., Καπνίδη, Μικελτάντζε, Βασίλεφ, Πέτροβιτς, Σταθάκη, Στεπάνοβιτς και Φάκκη να μην συνεχίζουν στην ομάδα, ενώ παράλληλα γίνονται συζητήσεις και με κάποιους παίκτες που είχαν συμβόλαια προκειμένου αυτά να λυθούν.

Στον αντίποδα έχουν αποκτηθεί οι Μπάτζιος, Γιακουμής, Μιχαήλ, Ουνγιαλίδης, Τσέλιος, Κρητικός και η ενίσχυση της ομάδας αναμένεται να έχει και συνέχεια σε αρκετές θέσεις.

Πηγή: xanthi-sport.grΠΗΓΗ