Ξάνθη: Έκλεισε τρία ταλέντα από την Αυστραλία

Μέσω Αυστραλίας και της Ολύμπικ Σίδνεϋ γνωστοποιήθηκε η ολοκλήρωση τριών νέων μεταγραφών για την ομάδα της Ξάνθης, με παίκτες ιδιαίτερα εξελίξιμους οι οποίοι είναι διεθνείς με τις μικρές Εθνικές Αυστραλίας και είναι στα πλαίσια της συνεργασίας των δύο ομάδων.

Ο λόγος για τον 21χρονο Mohamed Adam και τον 20χρονο Fabian Monge και τον μικρότερο ηλικιακά (17) Matthew Scarcella. Να σημειώσουμε πως και οι τρεις αγωνίστηκαν για 6 μήνες στην Ολύμπικ Σίδνεϋ η οποία τους απέκτησε απο την Western Sydney Wanderers (υπό τις οδηγίες του Άρθουρ Ντίλες) με την προοπτική να μεταβούν στην Ξάνθη.

Ο Άνταμ αγωνίζεται ως δεξιός αλλά και κεντρικός επιθετικός με της εντυπωσιακές του εμφανίσεις στην ομάδα Νέων της Western Sydney Wanderers οπού σκόραρε 26 τέρματα σε 43 ματς σε δύο χρόνια. Ενώ στην Ολύμπικ φέτος σε 10 ματς σκόραρε 4 τέρματα,

Ο Μoνγκ αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και όπως και ο Άνταμ αναδείχτηκε απο την Μαρκόνι Στάλιος και εν συνεχεία φόρεσε την φανέλα της Western Sydney Wanderers οπού γεμάτες εμφανίσεις στην ομάδα Νέων του συλλόγου, και στις μικρές Εθνικές της Αυστραλίας φυσικά. Στην Ολύμπικ αγωνίστηκε 9 φορές

Ο Σκαρτσέλα  αγωνίζεται ως μέσος αναδείχτηκε και αυτός απο την Western Sydney Wanderers  στις οποίες ήταν αρχηγός σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, και βρισκόταν τους τελευταίους έξη μήνες στους Νέους της Ολύμπικ με την προοπτική να κάνει το μεγάλο βήμα για την Ευρώπη μέσω της Ξάνθης.

Πηγή: SportsAddictΠΗΓΗ