Αρχική » Νικολογιάννης: «Πιστεύω ότι Βαγιαννίδης και Ιωαννίδης θα φέρουν προτάσεις» – Ποδόσφαιρο – Stoiximan Super League – Παναθηναϊκός

Νικολογιάννης: «Πιστεύω ότι Βαγιαννίδης και Ιωαννίδης θα φέρουν προτάσεις» – Ποδόσφαιρο – Stoiximan Super League – Παναθηναϊκός

by admin

Την πίστη του ότι Γιώργος Βαγιαννίδης και Φώτης Ιωαννίδης θα φέρουν προτάσεις το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό, λόγω των εμφανίσεών τους, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα πως θα φύγουν, εξέφρασε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Βαγιαννίδης έχει κάνει μια τρομερή προσπάθεια από πρόπερσι που γύρισε. Έπαιξε αρχικά στον Παναθηναϊκό Β, του έδωσε πέρυσι ο Γιοβάνοβιτς κάποια ματς και φέτος παίζει. Αν δεν είχε αυτό τον τραυματισμό, θα είχε πάρει πολύ περισσότερα παιχνίδια και είναι φυσικό επακόλουθο η κλήση του στην Εθνική. Έχει μπουκάρισμα, πολύ καλή τεχνική, απειλεί την εστία και διορθώνει το πρόβλημά του τα προηγούμενα χρόνια, στην άμυνα. Χωρίς να είμαι σίγουρος, πιστεύω ότι το καλοκαίρι, μαζί με τον Ιωαννίδη θα φέρουν προτάσεις. Χωρίς να ξέρω τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός. Είναι Έλληνες παίκτες, έχει ανάγκη το ελληνικό στοιχείο ο Παναθηναϊκός και για αυτό δεν είμαι βέβαιος τι θα γίνει. Εχουν πει ότι θέλουν να το αυξήσουν και είναι δύο παίκτες εν δυνάμει βασικοί», είπε.

Ενώ ο ρεπόρτερ του σταθμού αναφέρθηκε και στις υποχρεώσεις των υπόλοιπων διεθνών του «τριφυλλιού», εστιάζοντας στο ματς της Σλοβενίας.

Ακούστε το ηχητικό:

Α

ΠΗΓΗ

You may also like