Αρχική » Νικολογιάννης: «Θα είναι σαν να μην κέρδισε το ντέρμπι, αν δεν νικήσει στις Σέρρες ο Παναθηναϊκός»

Νικολογιάννης: «Θα είναι σαν να μην κέρδισε το ντέρμπι, αν δεν νικήσει στις Σέρρες ο Παναθηναϊκός»

by admin

«Ο Πανσερραϊκός έκανε την ζημιά στην ΑΕΚ, παραλίγο να την κάνει και στον Ολυμπιακό. Γενικά, είναι μια ομάδα δυσκολοκατάβλητη, που δεν έχει κάτι να χάσει. Ξέρει να βγει μπροστά, έχει συγκεκριμένο πλάνο και ο Γκαρσία έχει κάνει δουλειά. Για αυτό λέω ότι είναι πολύ κομβικό παιχνίδι, αν δεν κερδίσει ο Παναθηναϊκός θα είναι σαν να μην κέρδισε τον Ολυμπιακό. Πρέπει σε αυτά τα πέντε ματς που μένουν να είναι πολύ προσεκτικός. Ο Παναθηναϊκός είναι στο -1 σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα καθώς πέρυσι είχε 48 βαθμούς και φέτος 47. Αν τα πάρει όλα, η τελική του βαθμολογία θα είναι στο +1, πάντως. Ελλοχεύει ο κίνδυνος να πάθει ζημιά σε κάποιο ματς λόγω και του δύσκολου μήνα που προηγήθηκε και στον οποίο ανταποκρίθηκε», τόνισε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε ότι από σήμερα θα δούμε ποιοι θα είναι διαθέσιμοι για τους «πράσινους», με τους Βαγιαννίδη-Σπόραρ να είναι οι επικρατέστεροι, αφήνοντας ανοιχτό του Βέρμπιτς και εκτιμώντας ότι ο Ιωαννίδης είναι ο δυσκολότερος, γιατί δεν θέλουν να πάρουν το παραμικρό ρίσκο.

Ενώ ο Νικολογιάννης αναφέρθηκε και στην παρουσία του Παναθηναϊκού στην εκδίκαση της υπόθεσης του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Ελβετία.

Ακούστε το ηχητικό:

Α

ΠΗΓΗ

You may also like