Νικιώτικος… ξεσηκωμός!

Ανακοίνωση – κάλεσμα από την διοίκηση

Το παιχνίδι της… 5ετίας παίζει η Νίκη Βόλου κόντρα στον Θεσπρωτό, τον οποίο υποδέχεται αυτή την Κυριακή (5/5) στο Πανθεσσαλικό, θέλοντας να βάλει τις βάσεις για την επιστροφή της, στις επαγγελματικές κατηγορίες του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ενδεικτική λοιπόν και η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της ομάδας:

“O Πρόεδρος και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου εύχονται σε όλους τους φίλους και οπαδούς της ομάδας μας “Χρόνια Πολλά”.

Την ερχόμενη Κυριακή, 5 Μαΐου, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, η ΝΙΚΗ μας θα δώσει τον πρώτο αγώνα μπαράζ για την επάνοδό της στις επαγγελματικές κατηγορίες. Μετά από τέσσερα χρόνια περιπλάνησης έφτασε η στιγμή που όλοι οι ΝΙΚΙΩΤΕΣ και ΝΙΚΙΩΤΙΣΣΕΣ περιμέναμε.

Η ομάδα των 22 νικών σε 26 αγώνες, η ομάδα με την καλύτερη επίθεση και άμυνα στον 4ο όμιλο της Γ’ εθνικής, η ομάδα με τον πρώτο σκόρερ σε όλη την κατηγορία, η ομάδα που συγκέντρωσε 69 παλικαρίσιους βαθμούς, είναι έτοιμη να κάνει το πρώτο και το πιο καθοριστικό βήμα για την επάνοδό της στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Καλούμε τους φίλους της ομάδας να σταθούν δίπλα στην ομάδα και όπως μόνο αυτοί ξέρουν να μετατρέψουν το Πανθεσσαλικό σε “Π. Μαγουλάς”…

Καλούμε τους φίλους της ομάδας να στείλουν το μήνυμα σε όλη την ποδοσφαιρική επικράτεια πως η Νίκη Βόλου παραμένει δυνατή κι επιστρέφει δυνατότερη.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ, ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ!”