Αρχική » «Να ξαναφέρουμε την αίγλη που είχε παλιά η Δόξα Δράμας» –

«Να ξαναφέρουμε την αίγλη που είχε παλιά η Δόξα Δράμας» –

by admin

Στο Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο προπονητής της Δόξας Δράμας Κυριάκος Κετσιεμενίδης και μίλησε για τη νέα προσπάθεια που κάνει η ιστορική ομάδα στη Γ’ Εθνική.

Μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής:

«Δεν είχαμε κάποια βάση στη Δόξα, έπρεπε να γίνει ολική επαναφορά της ομάδας γιατί έφτασε ένα βήμα από το τοπικό. Μπροστά είναι ο Δημήτρης Περσίδης που ανέλαβε από τον Δεκέμβριο και μετά μαζί με την ομάδα, προσπαθούν να βοηθήσουν μέσω κάποιων χορηγιών. Δεν υπάρχει μεγαλομέτοχος σαν τον Μπύρο και αυτό κάνει το έργο μας δύσκολο.

Κάναμε 7-8 προσθήκες, καλές για την κατηγορία και θα προσπαθήσουμε να φέρουμε την αίγλη που είχε παλιά η Δόξα. Πρέπει να βρούμε τρόπο να βγάλουμε την ομάδα από τα ερασιτεχνικά και να επιστρέψει η ομάδα εκεί που ανήκει. Η ομάδα απαρτίζεται από νεαρά παιδιά αλλά και έμπειρους, είναι ένα μείγμα. Εχουμε αρκετά μεγάλο ρόστερ, πρέπει να γίνει ένα ξεκαθάρισμα και κάνουμε προσεκτικές κινήσεις.

Εγώ κυρίως έχω δουλέψει στην Γ Εθνική, ξεκίνησα από τον Αρη Αβάτου, μετά πήγα στον Νέστο Χρυσούπολης, πήγα μια χρονιά στην Κ19 της Ξάνθης γιατί υπήρχε η προοπτική για κάτι καλύτερο. Δεν υπάρχουν επενδυτές στη Βόρεια Ελλάδα και στις χαμηλότερες κατηγορίες πρέπει να έχεις επενδυτή για να βάζει χρήματα γιατί δεν υπάρχουν έσοδα».

Ειδήσεις σήμερα για την Super League 2, τη Γ’ Εθνική και την ΕΠΟ στη 

Διαβάστε επίσης:

Πρωτοφανής ξεσηκωμός στην ΑΕΛ – «Κάηκε» το Αλκαζάρ στην πρώτη προπόνηση!

Τρίκαλα: Μετά το…. ναυάγιο «ψάχνεται» για εμπειρία και από Super League 2

Τζώρτζογλου: «Προκλητική και καταστροφική η στάση του Λ. Αυγενάκη»
ΠΗΓΗ

You may also like