Νίκησε με τον κόσμο στο πλευρό του

Πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ (1-0) επικράτησε ο VOLOS NFC του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ .

Η ομάδα του Χ.Φεράντο  ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια της αναμετρήσεις και δεν επέτρεψε στην ομάδα του Π. Δημητρίου  να δημιουργήσει κάποια επικίνδυνη φάση στα καρέ του Μπουργάνη . Με κύριο εκφραστή τον επιθέσεων του τον Μάντζη ο VOLOS NFC σπατάλησε πολλές ευκαιρίες για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ και να είναι ποιο ανέτως το φινάλε της αναμέτρησης . Έτσι το γκολ Γκαλίτσιου στο 29′ έμελε να είναι αυτό που χάρισε στους κυανέρυθρους το πρώτο τρίποντο στο μίνι αυτό πρωτάθλημα .

Στα θετικά για γηπεδούχους συγκαταλέγεται και η παρουσία του κόσμου που ξεπέρασε κάθε προσδοκία . Πλέον το μυαλό όλων είναι στραμμένο στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ηρακλή .

VOLOS NFC: Μπουργάνης, Ντεντάκης, Δημόπουλος, Γκαλίτσιος, Ουνγιαλίδης, Καμπαγιέρο, Πίτου Γκαρσία, Πέντα (85ο Πιαστόπουλος), Μελισσόπουλος (65ο Μηλιώτης), Δεμηρτζόγλου (70οΗλιόπουλος), Μάντζης (74ο Ντόσης)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Γουναρίδης, Πολυζωίδης, Τάκας, Κουτζαβασίλης, Μερεσιώτης, Δέντσας, Λιάρας, Τριανταφύλλου (65ο Μεταλίδης), Γαϊδαρτζής, Ναλμπάντης (88ο Κουλτσάκης), Τσομαχασβίλι (68ο Τσαούσης)