Αρχική » Μπρινιόλι: «Ελπίζω να κερδίσω το νταμπλ όπως και ο Γκατσίνοβιτς – Από τους λόγους που επέλεξα την ΑΕΚ ο Αλμέιδα»

Μπρινιόλι: «Ελπίζω να κερδίσω το νταμπλ όπως και ο Γκατσίνοβιτς – Από τους λόγους που επέλεξα την ΑΕΚ ο Αλμέιδα»

by admin

Δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ παραχώρησε ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

Ο Ιταλός πορτιέρε στάθηκε στην κατάκτηση τίτλων στην οποία στοχεύει, στο παράδειγμα του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς αλλά και στον ρόλο του Ματίας Αλμέιδα.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Αλμπέρτο Μπρινιόλι στο AEK TV:

«Νιώθω πολύ καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινάω αυτό το καινούργιο κεφάλαιο της καριέρας μου. Είμαι έτοιμος! Ξέρω πως δεν είναι συνηθισμένο να πηγαίνεις σε ένα άλλο μεγάλο κλαμπ, αλλά δεν είμαι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος. Είναι μέρος της δουλειάς μου. Για μένα το πιο σημαντικό είναι να σέβεσαι τους ανθρώπους, όλα τα υπόλοιπα είναι απλά μέρος της δουλειάς.

Η εντύπωση μου για την ΑΕΚ ως αντίπαλος ήταν πολύ καλή! Είναι δύσκολο να έρχεσαι να παίζεις εδώ. Είναι ο κόσμος, ένα πολύ ωραίο γήπεδο και πιστεύω για τους αντιπάλους το να έρθουν εδώ και να προσπαθήσουν να κερδίσουν θα είναι δύσκολο. Θα είμαστε δύσκολοι την ερχόμενη χρονιά.
Ελπίζω με την ΑΕΚ να κατακτήσω το πρωτάθλημα. Ό, τι έγινε στο παρελθόν με τον Παναθηναϊκό είναι μέρος του αθλήματος. Δεν μπορείς πάντα να κερδίζεις. Είναι ένα βήμα για να κερδίσεις κάτι. Επίσης μπορεί να μην κερδίζεις πάντα κάτι, αλλά είναι ένα βήμα, ένας τρόπος να βελτιωθείς. Εύχομαι εδώ να κατακτήσω κάποιον τίτλο με την ΑΕΚ και να βοηθήσω την ομάδα να έχει ένα λαμπρό μέλλον.

Για μένα επιτυχία είναι πρώτα από όλα ένας άνθρωπος που σέβεται όλους αυτούς που δουλεύουν γι’ αυτήν την ομάδα, για εμάς, που μας δίνουν την ευκαιρία να δώσουμε το 100% κάθε μέρα. Όλοι αυτοί που δουλεύουν από πίσω μας και δεν τους βλέπει κανείς, είναι ένα βήμα για την επιτυχία και μετά είναι το γήπεδο και όλα τα άλλα, όμως πρώτα από όλα πρέπει να δούμε όλα αυτά που βρίσκονται πίσω από την επιτυχία και όχι μόνο την Κυριακή, την Τετάρτη και στα ματς.

Ελπίζω να είμαι τόσο τυχερός όσο και ο Γκατσίνοβιτς και να κερδίσω το νταμπλ, ήταν καταπληκτικό. Στον Παναθηναϊκό το χάσαμε δυστυχώς, αλλά ξέρεις δεν είναι εύκολο. Βάλαμε τα δυνατά μας και προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα και τον προπονητή, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν είναι πάντα εύολο.

Ο Ματίας είναι ένας από τους λόγους που επέλεξα την ΑΕΚ και ελπίζω να μου δώσει την ευκαιρία να βοηθήσω την ΑΕΚ να πετύχει. Ελπίζω να απολαύσετε αυτή τη σεζόν! Θα βάλω τα δυνατά μου να τους βοηθήσω όλους!».

Δείτε το σχετικό βίντεο του ΑΕΚ TV:

Α

ΠΗΓΗ

You may also like