Αρχική » Μπέος: «Να μην τολμήσει να ορίσει διαιτητές ”καμικάζι” ο διαπλεκόμενος Μάνταλος»

Μπέος: «Να μην τολμήσει να ορίσει διαιτητές ”καμικάζι” ο διαπλεκόμενος Μάνταλος»

by admin

Στον Σταύρο Μάνταλο απευθύνεται ο Αχιλλέας Μπέος σε ανάρτησή του στα social media. Ο ισχυρός άνδρας του Βόλου σε αυτή τον καλεί -όπως αναφέρει χαρακτηριστικά- να μην ορίσει διαιτητές… καμικάζι στα παιχνίδια των playouts της αγωνιστικής που έρχεται και καλεί τους διαιτητές να ανταποκριθούν στη μεγάλη σημασία που έχουν τα παιχνίδια για τις ομάδες.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανάρτησή του:

«Επειδή τα πλέι άουτ οδεύουν προς το τέλος και τίποτα δεν έχει κριθεί για τις περισσότερες ομάδες, καλώ τον γνωστό και μη εξαιρετέο Σταύρο Μάνταλο, τον άνθρωπο για τις επικίνδυνες αποστολές με την ανταλλαγή δώρων, να μην διανοηθεί και τολμήσει να ορίσει διαιτητές «καμικάζι» όπως τους Γκορτσίλα, Μανούχο, Πουλικίδη και τους άλλους γνωστούς της παρέας, στους κρίσιμους αγώνες που ακολουθούν.
Απευθύνομαι σε σας τους διαιτητές που τα σφυρίγματα σας θα κρίνουν την εξέλιξη του πρωταθλήματος και θα καθορίσουν την τύχη κάθε ομάδος και σας καλώ να αρθείτε στο ύψος των περιστάσεων και να ανταποκριθείτε ευσυνείδητα στο καθήκον που σας ανατέθηκε, αποδίδοντας δικαιοσύνη μέσα στο γήπεδο και επιτρέποντας σε κάθε μάδα να διεκδικήσει αυτό που της αξίζει.
Μην ενδώσετε σε πιέσεις.
Εξάλλου όλες οι χούντες κάποτε πέφτουν. Έτσι και αυτή.
Το καλοκαίρι υπάρχει ελπίδα.
Όσο για εσένα διαπλεκόμενε Μάνταλε μετράς μέρες…»

Α

ΠΗΓΗ

You may also like