Αρχική » Μπέος: «Αμετανόητος ο διαπλεκόμενος Μάνταλος, να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων Παπαδόπουλος και Φωτιάς»

Μπέος: «Αμετανόητος ο διαπλεκόμενος Μάνταλος, να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων Παπαδόπουλος και Φωτιάς»

by admin

Άλλη μια τοποθέτηση έκανε ο Αχιλλέας Μπέος με αφορμή -τί άλλο;- τον διαιτητή του αγώνα του Βόλου με την Κηφισιά, μέσω του λογαριασμού του στο Facebook.

Με τον «ισχυρό άνδρα» της ομάδας της Μαγνησίας να χαρακτηρίζει ως αμετανόητο και διαπλεκόμενο τον Σταύρο Μάνταλο, αλλά και να καλεί τους Γιάννη Παπαδόπουλο και Βασίλη Φωτιά να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

Αναλυτικά όσα έγραψε:
«Από τη Σκύλλα στη Χάρυβδη… Φωτιά και λάβρα τελικά ο ορισμός των διαιτητών στον αγώνα Βόλος – Κηφισιά. Αμετανόητος και στοχοπροσηλωμένος στα όσα του ανέθεσαν ο διαπλεκόμενος Μάνταλος.

Καλώ τον διαιτητή, Γιάννη Παπαδόπουλο, όσο και τον VARίστα, Βασίλη Φωτιά να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και να πραγματοποιήσουν μια διαιτησία τέτοια που να μας υποχρεώσει στο τέλος του αγώνα όλους, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, να τους συγχαρούμε.

Είναι ευχή, είναι ελπίδα, μακάρι να βγει αληθινή και έτσι να διαψευστεί στην πράξη το όργιο φημών που κυκλοφορεί στο χώρο του ποδοσφαίρου ότι σκοπίμως διέρρευσε το όνομα του Διαμαντόπουλου ώστε να υπάρξει αποπροσανατολισμός και τελικά να οριστούν Παπαδόπουλος – Φωτιάς».

Α

ΠΗΓΗ

You may also like