Μοντέστο: Ο Μανωλάς θα επιστρέψει για τον Ολυμπιακό – Ποδόσφαιρο – Super League 1 – Ολυμπιακός

Ο Φρανσουά Μοντέστο φιλοξενήθηκε στο ιταλικό ραδιόφωνο «Radio Marte», μιλώντας για τα μεταγραφικά ζητήματα του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ των Πειραιωτών, αναφέρθηκε στην απόκτηση του Τόμας Βάτσλικ, ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπήρξε ενδιαφέρον από πλευράς Νάπολι, ενώ παράλληλα τοποθετήθηκε και για την υπόθεση του Μαντί Καμαρά.

Τέλος, ερωτηθείς και για τον Κώστα Μανωλά, απάντησε πως όταν έρθει η κατάλληλη ώρα να επιστρέψει στην Ελλάδα, ο διεθνής στόπερ θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό, τον οποίο και αγαπάει, όπως τόνισε.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Φρανσουά Μοντέστο:

Για τον Ολυμπιακό: «Η ομάδα μου διαφέρει από τους άλλους, είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Είμαστε συνηθισμένοι να νικάμε, υπάρχει μεγάλη εμπειρία. Οι παίκτες βλέπουν τους αγώνες μας στην Ευρώπη και ενδιαφέρονται να έρθουν. Βλέπουν το εντυπωσιακό μας προπονητικό κέντρο, το γήπεδο, βλέπουν έναν ιδιοκτήτη που επενδύει. Αυτό το πράγμα δείχνει μια όμορφη εικόνα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι ξένοι ποδοσφαιριστές τα έχουν καταφέρει καλά και πουλήσαμε επίσης σπουδαίους παίκτες σε σπουδαίες ομάδες».

Για τον Μαντί Καμαρά: «Δεν νομίζω ότι ο Ραϊόλα είναι ο μάνατζέρ του. Είναι φίλος του προέδρου, το παιδί είναι μόνο του. Η Νάπολι ποτέ δεν μας κάλεσε, τους ξέρω τους ανθρώπους της. Δεν μιλήσαμε όμως ποτέ για τον Καμαρά. Γράφτηκε και στην Ελλάδα, αλλά ποτέ δεν μας κάλεσαν από τη Νάπολι. Ο Καμαρά ανανέωσε το συμβόλαιό του τον Ιανουάριο, ποντάρουμε σε αυτόν, βελτιώνεται, είναι πολύ δυνατός παίκτης για εμένα, πολύ σημαντικός παίκτης. Είναι αφοσιωμένος εδώ, ώστε να παίζει και να νικάει».

Για τον Τόμας Βατσλίκ: «Δεν είχαμε ανταγωνισμό με τη Νάπολι. Του μιλήσαμε και κλείσαμε το deal. Δεν ξέρω αν τον ήθελε η Νάπολι, προφανώς όταν θέλουμε έναν παίκτη, δεν μας ενδιαφέρει ο ανταγωνισμός».

Για τον Κώστα Μανωλά: «Ξέρω τον Κώστα πολύ καλά γιατί έπαιζε εδώ. Τα πάει καλά και είμαι χαρούμενος για αυτόν. Είναι κοντά με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, νομίζω ότι θα μείνει για πολλά χρόνια στη Νάπολι. Τη σωστή στιγμή, όταν αποφασίσει να επιστρέψει στην Ελλάδα, νομίζω ότι θα επιλέξει τον Ολυμπιακό γιατί αγαπάει την ομάδα».

Α

ΠΗΓΗ