“Μην αγχώνεστε, δεν θέλουμε να βγούμε κατηγορία…” ανακοίνωσε η Ακρόπολη!

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την αντιμετώπιση που τυγχάνει από την διαιτησία, εξέδωσε η ομάδα της Ακρόπολης.

Μάλιστα οι άνθρωποι της Ακρόπολης τονίζουν πως δεν πρέπει να αγχώνονται (προφανώς οι αντίπαλοί της) αφού δεν θέλουν να βγουν πρωταθλητές!!!

Η ανακοίνωση:

«Τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές νιώθουμε ότι κλέβουν τον κόπο και τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών μας μέσα στο γήπεδο, αναδρομικά με τις αποφάσεις που είχε το εκάστοτε διαιτητικό τρίο!!!
Επιλέξαμε να μην διαμαρτυρηθούμε μετά το ματς με το Σαρακηνό (σ.σ. 5η αγωνιστική) και την κακή διαιτησία του κ. Δημητριάδη, που από δυο λάθος αποφάσεις του προήλθαν τα εις βάρος μας γκολ, αλλά ήρθε αμέσως μετά μια πιο κακή διαιτησία από τον κ. Χαλβατζάκο (σ.σ. 6η αγωνιστική με Αγ. Άννα) και τον βοηθό του, που κοιτούσε ο ένας τον άλλον και τελικά κανείς δεν έδωσε το καταφανέστατο πέναλτι υπέρ της ομάδας μας, στο 10ο λεπτό, απόφαση  που θα άλλαζε και τη ροή του ματς…
Το παραβλέψαμε κι αυτό, μέχρι να φτάσουμε στο σημερινό παιχνίδι με τον Διαγόρα και τον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Καλατζή, ο οποίος έδειξε σε ποδοσφαιριστή  μας απευθείας κόκκινη κάρτα στο 8ο λεπτό, άκρως “τραβηγμένη”, με επακόλουθο να αλλάξει το αποτέλεσμα που εκείνη την ώρα ήταν 1-0 υπέρ της ομάδα μας!!!
Δε μπορούσαμε να μην μιλήσουμε άλλο… αν κάποιους δεν τους αρέσει που η ομάδα μας παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και κάνει βήματα μπροστά,  τότε να βγει να μας το πει!!!
Ας το δουν λίγο οι αρμόδιοι, νιώθουμε ότι μας κλέβουν …”