Αρχική » Μαντσίνι: «Να συνεχίσουμε στα playoffs όπως ξεκινήσαμε»

Μαντσίνι: «Να συνεχίσουμε στα playoffs όπως ξεκινήσαμε»

by admin

Άπαντες στις τάξεις του Παναθηναϊκού είναι επικεντρωμένοι στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, με τον Ντανιέλ Μαντσίνι να δίνει το σύνθημα λέγοντας ότι η ομάδα του πρέπει να συνεχίσει στα playoffs όπως ξεκίνησε.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η αλήθεια είναι πως υπολείπονται ακόμη εννέα παιχνίδια, αλλά αναμφισβήτητα τα δύο ντέρμπι που έρχονται είναι πάρα πολύ σημαντικά. Δεν ξέρω αν αυτά θα είναι καταλυτικά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Όμως σε περίπτωση που έχουμε καλά αποτελέσματα, σίγουρα θα αποκτήσουμε προβάδισμα. Πρέπει να βλέπουμε τα επόμενα ματς, παιχνίδι με παιχνίδι στη συνέχεια. Ακόμη ο δρόμος είναι μακρύς και αυτό που πρέπει να διατηρήσουμε, είναι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο παιχνίδι να κάνουμε σωστά πράγματα στο γήπεδο, ούτως ώστε να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία έτσι όπως θέλουμε.

Ξεκινάμε μετά από μια μακρά περίοδο παύσης και πάλι τις υποχρεώσεις μας. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που αποκλείσαμε στο Κύπελλο στα πέναλτι, μετά από έναν δύσκολο αγώνα. Είναι μια ομάδα που κάνει τα πράγματα σωστά, αλλά εμείς από την πλευρά μας έχουμε στο μυαλό μας να κάνουμε τα πράγματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να συνεχίσουμε στα playoffs με την ίδια απόδοση με τον οποία τα ξεκινήσαμε».

Α

ΠΗΓΗ

You may also like