Αρχική » Μάντζιος: «Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά να πλησιάσουμε την τέταρτη θέση»

Μάντζιος: «Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά να πλησιάσουμε την τέταρτη θέση»

by admin

Ο Άρης επικράτησε με 3-1 της Λαμίας και έκανε το 2/2 στα playoffs. Ο Άκης Μάντζιος μίλησε μετά το ματς και ανέφερε πως η ομάδα του θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να πλησιάσει την 4η θέση της βαθμολογίας.

Για το 2/2 του Άρη στα playoffs: «Όταν κερδίζεις σίγουρα είναι καλό. Ξεκινήσαμε καλά τα playoffs με 2/2. Σημαντική νίκη και σήμερα με καλή εμφάνιση σε γενικές γραμμές. Δεν μένουμε εδώ, ξεκουραζόμαστε και κοιτάμε τον αγώνα της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό.

Είμαστε μακριά από την 4η θέση, έχουμε πολλά ντέρμπι, αλλά θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά να πλησιάσουμε. Θα κάνουμε την προσπάθεια και θα δούμε αν πετύχουμε κάτι.

Για εμάς ήταν ένα κίνητρο πως ήταν το πρώτο παιχνίδια για τα 110 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου. Εμείς το είπαμε και θα το κάνουμε θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια των playoffs».

Για τους τρεις σκόρερ: «Με νοιάζει να σκοράρει η ομάδα, δεν κοιτάω ποιος βάζει γκολ. Σκόραραν σήμερα και ο Μπράμπετς και ο Μάνου. Ήταν καιρό εκτός, 11 μήνες, βγάζει κόπωση, θέλει διαχείριση και θα βελτιωθεί κι άλλο στη συνέχεια. Το επόμενο πρωτάθλημα του ανήκει. Είναι σημαντικό που σκόραρε όπως και για όλα τα παιδιά που πετυχαίνουν γκολ».

Α

ΠΗΓΗ

You may also like