Αρχική » Κόπηκαν από την προετοιμασία της ΑΕΚ οι Αθανασιάδης και Στάνκοβιτς – Ποια τα δεδομένα για το νέο δίδυμο τερματοφυλάκων

Κόπηκαν από την προετοιμασία της ΑΕΚ οι Αθανασιάδης και Στάνκοβιτς – Ποια τα δεδομένα για το νέο δίδυμο τερματοφυλάκων

by admin

Οι Αθανασιάδης και Στάνκοβιτς δεν πρόκειται να ακολουθήσουν την υπόλοιπη αποστολή της ΑΕΚ στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας μετά από σχετική απόφαση του Ματίας Αλμέιδα.

Πρόκειται για μια εξέλιξη η οποία θα μπορούσε να θεωρηθεί ως αναμενόμενη καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα υπήρχαν πληροφορίες ότι η Ένωση πρόκειται να προχωρήσει σε ένα πλήρες update στις θέσεις των τερματοφυλάκων.

Αυτές οι πληροφορίες πλέον σήμερα έρχονται να επιβεβαιωθούν με την σχετική απόφαση της ομάδας.

Πλέον, αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι τι συμβαίνει στην αναζήτηση των νέων τερματοφυλάκων που θα συνθέσουν το νέο τιμ της ΑΕΚ κάτω από την εστία για την νέα αγωνιστική σεζόν. Τα ονόματα των παικτών που φέρονται να απασχολούν την ομάδα είναι τρία. Του Μπρινιόλι, του Στρακόσια και του Μπάρκα. Η ΑΕΚ έχει επαφές και με τους τρεις τερματοφύλακες με την περίπτωση του Ιταλού τερματοφύλακα, πρώην του Παναθηναϊκού να φέρεται να είναι ίσως πιο κοντά από τις άλλες δύο, χωρίς ωστόσο ακόμη να έχουν υπάρξει και τα… τυπικά της υπόθεσης.

Στην ΑΕΚ προσπαθούν να κλείσουν τα κενά αυτά το συντομότερο δυνατό, κάτι που είναι προφανές για να μπορέσουν να δώσουν το «παρών» από την αρχή του βασικού σταδίου προετοιμασίας της ομάδας.

Α

ΠΗΓΗ

You may also like