Αρχική » Κόντης: «Φάγαμε παιδικά γκολ»

Κόντης: «Φάγαμε παιδικά γκολ»

by admin

Ο Χρήστος Κόντης τόνισε πως οι παίκτες του Βόλου αδίκησαν τους εαυτούς τους κόντρα στον ΟΦΗ και δεν μπορούσαν να κρατήσουν την μπάλα στο πρέσινγκ του ΟΦΗ, θεωρεί πως δέχτηκαν παιδικά γκολ στην άμυνα κι έκαναν λάθος πάσες όταν πήγαιναν να μπουν στην αντίπαλη περιοχή, στάθηκε στη βελτίωση στην απόδοση που έφεραν οι αλλαγές που έκανε στο δεύτερο ημίχρονο και περιμένει καλύτερη συνέχεια.

Αναλυτικά: «Σήμερα αδικήσαμε τον εαυτό μας, μπήκαμε πολύ νωθρά στο παιχνίδι, ενώ μπορούσαμε να έχουμε την κατοχή της μπάλας, δεν είχαμε κανένα θέμα με το πρέσινγκ του αντιπάλου, απλώς για μένα μας τράβηξε κι ο αργός ρυθμός του αντιπάλου, δεχτήκαμε δύο παιδικά γκολ.

Είχαμε πρόβλημα όταν φτάναμε στο αντίπαλο μισό με πάρα πολύ λάθος πάσες που για μένα ήταν αδικαιολόγητες, στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι, μπήκαμε στο παιχνίδι πραγματικά, διεκδικήσαμε, οι αλλαγές βοήθησαν πάρα πολύ, βάλαμε ένα γκολ ίσως λίγο αργά, αν το είχαμε βάλει πιο νωρίς ίσως το σκορ να ήταν διαφορετικό. Κρατάω το δεύτερο ημίχρονο κι ελπίζω ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη».

Α

ΠΗΓΗ

You may also like