Αρχική » Κούγιας: «Έχουμε αφήσει στον Γιάννη Παπαδόπουλο να ελέγχει με ποιον τρόπο θα βγει η ΑΕΚ πρωταθλήτρια»

Κούγιας: «Έχουμε αφήσει στον Γιάννη Παπαδόπουλο να ελέγχει με ποιον τρόπο θα βγει η ΑΕΚ πρωταθλήτρια»

by admin

Επίθεση στον Γιάννη Παπαδόπουλο, αλλά και την ΑΕΚ, εξαπέλυσε ο Αλέξης Κούγιας σε δηλώσεις του μετά την κλήρωση των playoffs της Σούπερ Λίγκας, στις οποίες αναφέρθηκε και στο επεισόδιο που είχε με τον Γιώργο Κοσμά πριν την έναρξη της διαδικασίας.

«Εδώ και χρόνια έχουμε αφήσει στον Γιάννη Παπαδόπουλο να ελέγχει το με ποιον τρόπο θα βγει πρωταθλήτρια η ΑΕΚ και ποιοι θα πέσουν-ποιοι θα ανέβουν», ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας μεταξύ άλλων.

Στην αρχή της δήλωσής του, ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στο πώς ξεκίνησε το περιστατικό.

«Ζήτησα από την έναρξη της κλήρωσης να καταγράφει μια δήλωσή μου στα πρακτικά. Αυτή ήταν ότι κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος εκτός των ΑΕΚ, Λαμίας, Άρη και Κηφισιάς, όλες οι άλλες ομάδες εξέδωσαν δηλώσεις για τη διαιτησία. Εδώ και χρόνια έχουμε αφήσει στον Γιάννη Παπαδόπουλο να ελέγχει το με ποιον τρόπο θα βγει πρωταθλήτρια η ΑΕΚ και ποιοι θα πέσουν-ποιοι θα ανέβουν», ανέφερε και συνέχισε: «Ετοιμαζόμουν να τους πω ότι η ομάδα που διακρίνεται στην πρώτη θέση, με κάποιο μαγικό τρόπο δέχεται εις βάρος της διαιτησίες και η ΑΕΚ βρίσκεται πρώτη και το ίδιο γίνεται με τις ομάδες στις κάτω θέσεις. Δεν διαμαρτυρήθηκαν φέτος Πανσερραϊκός και Κηφισιά. Πηγαίνουμε τώρα στα playoffs, όπου θα παίξουν διαιτητές, που έχουν αμφισβητηθεί. Αυτά θα πρέπει να διαβιβαστούν στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Όταν πήγα να τα πως αυτά, τότε πετάχτηκε ο Κοσμάς, με είπε γραφικό και να βγω να τα πω στις τηλεοράσεις. Μετά παρενέβη λες και ήταν ‘Φιλιππινέζα’ ο Λυσάνδρου», κατέληξε.

Α

ΠΗΓΗ

You may also like