Αρχική » Κορυφώνεται η αγωνία στην Λευκίμμη στο CAS στραμμένα όλα τα βλέμματα!!

Κορυφώνεται η αγωνία στην Λευκίμμη στο CAS στραμμένα όλα τα βλέμματα!!

by admin

Γ’ Εθνική: Η υπόθεση της ΑΕ Λευκίμμης η οποία καίει ουσιαστικά τέσσερις ομάδες, εκτός της ΑΕΛ και ΦΣ Κοζάνη, Μακεδονικό και Μ. Αλέξανδρο Ημαθίας φαίνεται ότι τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει.

Η προσφυγή στο CAS και η πρώτη «νίκη» της πλευράς ΑΕΛ-Κοζάνης με την εντολή στην ΕΠΟ να μην επικυρώσει το βαθμολογικό πίνακα, δεν σημαίνει και οριστική απόφαση, αφού ζητήθηκαν παραπάνω στοιχεία, κάτι που έκαναν ΑΕΛ και Κοζάνη και μάλιστα έπρεπε να δοθούν ως 21 Ιουνίου.

Μετά από αυτό η λογική λέει ότι τις επόμενες μέρες ή και ώρες ακόμα (μπορεί σήμερα ή και αύριο) θα έχουμε απόφαση.

Και αυτό για πολλούς λόγους, κυριότερος αυτός του χρόνου όπου ως τις 30/6, πρέπει να επικυρωθεί ο βαθμολογικός πίνακας, παράλληλα δε, οι ομάδες πρέπει να κάνουν και τον προγραμματισμό τους…

Σε περίπτωση που το CAS δικαιώσει την ΑΕΛ, θα ανατραπούν όλα και η ΕΠΟ θα τρέχει και δεν θα φτάνει!

Αυτό γιατί έχει κάνει τα μπαράζ ανόδου, ο Μακεδονικός έχει κερδίσει την άνοδο στην Super League 2 και εφ΄ όσον πρωταθλήτρια θα είναι η Κοζάνη, πως θα χειριστεί η ΕΠΟ το θέμα;

Γιατί με την ΑΕΛ το θέμα είναι εύκολο, αυτή θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη Γ΄ Εθνική και ο Μέγας Αλέξανδρος στο τοπικό, ότι ακριβώς κέρδισαν οι ομάδες στον αγωνιστικό χώρο.

Όμως με την Κοζάνη μπορούν να έλθουν τα πάνω – κάτω και όποια απόφαση και να παρθεί, θα υπάρξουν πολλές αντιδράσεις.

Ένα είναι σίγουρο: θα έχουμε θερμό καλοκαίρι…

Βέβαια η ΕΠΟ μας έχει συνηθίσει σε περίεργες αποφάσεις, εδώ όμως είναι πραγματικά αδιέξοδο, λόγο της συμμετοχής του Μακεδονικού στα μπαράζ.

Ίσως η μοναδική διέξοδος θα είναι να “ξεχαστούν” τα μπαράζ που έγιναν και οι επτά πρωταθλήτριες ομάδες (με την Κοζάνη στην θέση του Μακεδονικού) να ανέβουν στην επαγγελματική κατηγορία, κάτι που δεν προβλέπει μεν η προκήρυξη, αλλά… ΕΠΟ είναι αυτή!

 

Ειδήσεις σήμερα για την Super League 2, τη Γ’ Εθνική και την ΕΠΟ στη

Διαβάστε επίσης:

Αιγάλεω: Επαφές με υποψήφιους επενδυτές – Παίρνει αποφάσεις ο Παλτόγλου

Στην αντεπίθεση η Κηφισιά – Επιστολή στο Δημοτικό Συμβούλιο για το Ζηρίνειο

Γ’ Εθνική: Ανακοίνωσε προπονητή ο ΠανδραμαϊκόςΠΗΓΗ

You may also like