Αρχική » Κοβάσεβιτς για Μπαχάρ: «Έχουμε προπονητή – Η κατάσταση στον Ολυμπιακό δεν είναι ικανοποιητική»

Κοβάσεβιτς για Μπαχάρ: «Έχουμε προπονητή – Η κατάσταση στον Ολυμπιακό δεν είναι ικανοποιητική»

by admin

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς μίλησε στην σέρβικη ιστοσελίδα «meridian sport» και απάντησε στη φημολογία που υπάρχουν σχετικά με τον Μπαράκ Μπαχάρ για αντικαταστάτη του Κάρλος Καρβαλιάλ.

Ο νέος αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε επίσης στην τωρινή κατάσταση της ομάδας και σχολίασε επίσης αν θα προλάβει να μπει στην διεκδίκηση του τίτλου.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε:

«Έχουμε προπονητή», απάντησε στην ερώτηση για τον Μπαράκ Μπαχάρ.

«Την ίδια αγάπη με αυτή του κόσμου νιώθω και εγώ, γιατί η αγάπη για τον Ολυμπιακό δεν σταματά ποτέ. Δεν νομίζω ότι έφυγα ποτέ. Είμαι πολύ καιρό στην Αθήνα. Διατηρώ φιλικές σχέσεις με τον πρόεδρο Μαρινάκη. Είμαστε πάντα σε επαφή. Η τυπική αποχώρηση από την επίσημη θέση δεν με χώρισε ποτέ από τον σύλλογο. Αυτή είναι τώρα απλώς μια επίσημη επιστροφή. Σημαίνει την πρόσκληση του προέδρου προς εμένα και είμαι εδώ για να επιστρέψω στον σύλλογο αυτό που του αξίζει, δόξα», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Η κατάσταση δεν είναι ικανοποιητική. Έχουμε σημαντικά υψηλότερη ποιότητα παιχνιδιού από ό,τι δείχνουν τα αποτελέσματα.

Είμαστε σε δύσκολη κατάσταση, αλλά φυσικά υπάρχει διέξοδος. Μας περιμένουν αρκετά δύσκολα ματς. Πρώτα ο ΟΦΗ, μετά η Φερεντσβάρος στην ευρωπαϊκή σκηνή και μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Είναι καιρός να προχωρήσουμε, να προχωρήσουμε. Έχουμε συνηθίσει τους οπαδούς σε νίκες και τίτλους, που σημαίνει ότι είναι απαραίτητο να συνεχίσουμε σε αυτόν τον ρυθμό».

Όσο για την υπόθεση πρωτάθλημα, με δεδομένη την διαφορά των εννέα βαθμών από τον ΠΑΟΚ και αν πρόκειται για ρεαλιστικό στόχο: «Ως παίκτης ήμουν πάντα αισιόδοξος και πιστέψτε με, τίποτα δεν έχει αλλάξει ακόμα και σήμερα. Θα χρησιμοποιήσω μια κοινοτοπία, γιατί η ελπίδα πεθαίνει πραγματικά τελευταία. Θέλουμε να κερδίσουμε και πρέπει να σκεφτόμαστε έτσι, γιατί ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος ελληνικός σύλλογος».

Α

ΠΗΓΗ

You may also like