Αρχική » Κετσετζόγλου: «Οι υποδομές επί Μελισσανίδη εξασφαλίζουν το μέλλον της ΑΕΚ» – Ποδόσφαιρο – Stoiximan Super League – A.E.K.

Κετσετζόγλου: «Οι υποδομές επί Μελισσανίδη εξασφαλίζουν το μέλλον της ΑΕΚ» – Ποδόσφαιρο – Stoiximan Super League – A.E.K.

by admin

Για τη σημασία του έργου Μελισσανίδη και σε εξω-αγωνιστικό επίπεδο στην ΑΕΚ μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Συζητώντας με τους Βάιο Τσούτσικα-Τάσο Νικολογιάννη και με αφορμή τα εγκαίνια του Μουσείου Προσφυγικού Ελληνισμού, τόνισε ότι πρόκειται για μια μεγάλη προσφορά στην ιστορία της «Ένωσης» και στους απογόνους των προσφύγων..

Τόνισε λοιπόν ότι σε συνδυασμό με το γήπεδο, το προπονητικό, το μουσείο του συλλόγου (που ολοκληρώνεται σε δυο μήνες) και τα υπόλοιπα έργα που προχωρούν στα Σπάτα, εξασφαλίζεται σε μεγάλο βαθμό το μέλλον του συλλόγου.

Κατά τ’ άλλα, στάθηκε στις δύσκολες στιγμές που περνάει ο Κώστας Νεστορίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να τα καταφέρει και αυτή τη φορά και μεταφέροντας (για να δείξει την προσφορά του στην ΑΕΚ) μαρτυρίες ότι η ομάδα πενταπλασίασε τον κόσμο της εξαιτίας του.

Α

ΠΗΓΗ

You may also like