Αρχική » Κετσετζόγλου: «Δεν θα πάρει παίκτη για έναν μήνα η ΑΕΚ – Οι λύσεις για αριστερό μπακ» – Ποδόσφαιρο – Stoiximan Super League – A.E.K.

Κετσετζόγλου: «Δεν θα πάρει παίκτη για έναν μήνα η ΑΕΚ – Οι λύσεις για αριστερό μπακ» – Ποδόσφαιρο – Stoiximan Super League – A.E.K.

by admin

Στο ενδεχόμενο να ενισχυθεί η ΑΕΚ στη θέση του αριστερού μπακ (εξαιτίας της γνωστής απουσίας των Χατζισαφί-Μοχαμάντι τον Γενάρη) αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Συζητώντας με τους Βάιο Τσούτσικα-Τάσο Νικολογιάννη, σημείωσε ότι η «Ένωση» είναι πάντα στην αγορά, αλλά δεν πρόκειται να μπει στη λογική να πάρει παίκτη για έναν μήνα.

Εξήγησε λοιπόν ότι αν βρεθεί κάποιος με τέτοιες προδιαγραφές που θα τον αποκτούσε ούτως ή άλλως το καλοκαίρι, μπορεί να γίνει κίνηση.

Διαφορετικά το κενό θα το καλύψει ξανά εκ των έσω ο Αλμέιδα, έχοντας ως επιλογές τον Πήλιο, την υπηρεσιακή χρησιμοποίηση των Σιντιμπέ-Ρότα στο άλλο άκρο, τον Κάλενς (που είναι αριστεροπόδαρος και έχει ξαναπαίξει εκεί), ακόμα και τους Ελίασον-Πινέδα.

Α

ΠΗΓΗ

You may also like