Αρχική » Κασάμι:Είχα την επιλογή να μείνω στον Ολυμπιακό, αλλά ο σύλλογος ήταν σε μεταβατικό στάδιο – Ποδόσφαιρο – Stoiximan Super League – Ολυμπιακός

Κασάμι:Είχα την επιλογή να μείνω στον Ολυμπιακό, αλλά ο σύλλογος ήταν σε μεταβατικό στάδιο – Ποδόσφαιρο – Stoiximan Super League – Ολυμπιακός

by admin

Ο Παϊτίμ Κασάμι το περασμένο καλοκαίρι αποχώρησε από τον Ολυμπιακό για δεύτερη φορά και επέστρεψε στην Ιταλία για λογαριασμό της Σαμπντόρια.

Ο 31χρονος μίλησε στο «Il Secolo XIX» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων τόσο στους «ερυθρόλευκους», όσο και για την σχέση του με τον Κριστιάν Καρέμπε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είχαμε μιλήσει τον Ιούνιο, αλλά ο σύλλογος ήταν σε μεταβατικό στάδιο και είχα την επιλογή να μείνω στον Ολυμπιακό. Μετά όλα άλλαξαν εκεί, ήμουν ελεύθερος, μίλησα ξανά στη Σαμπντόρια, είχαν κάποιες αμφιβολίες για το πώς ήμουν σωματικά, αλλά στις εξετάσεις είδαν ότι όλα ήταν εντάξει».

Για τον Καρεμπέ: «Έχω πολύ στενή σχέση μαζί του, από την πρώτη μου φορά που ήμουν στον Ολυμπιακό, το 2015. Μου είπε: “Η Σαμπντόρια έχει φανταστικούς οπαδούς, ζεις για το ποδόσφαιρο, σου αρέσει η πίεση, δεν έχω καμία αμφιβολία: θα τα πας καλά”».

Α

ΠΗΓΗ

You may also like