Καλαμάτα: Φορτσάρει για τις εκκρεμότητες

Η Καλαμάτα θα περάσει σε μία εβδομάδα την πόρτα του προπονητικού κέντρου στα Παλιάμπελα προκειμένου να ξεκινήσει την προετοιμασία της ενόψει της νέας σεζόν στη Superleague 2 και τις προσεχείς μέρες  αναμένεται να δώσει λύσεις στις εκκρεμότητες που υπάρχουν, οι οποίες δεν είναι και λίγες.

Καταρχήν ο Νίκος Αναστόπουλος αναμένεται να ονοματίσει τους νέους συνεργάτες που θα στελεχώσουν το προπονητικό τιμ της ομάδας.  Όπως έχει γίνει γνωστό, θα προχωρήσει σε αλλαγή του συνόλου των συνεργατών του από πέρυσι, με τον 63χρονο τεχνικό να δημοσιοποιεί τα προσεχή 24ωρα τις νέες επιλογές του.

Περισσότερο πολύπλοκα είναι τα θέματα των μεταγραφών καθώς η Μαύρη Θύελλα βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με αρκετούς ποδοσφαιριστές.

Πολλές από τις περιπτώσεις βρίσκονται σε καλό δρόμο για να ολοκληρωθούν όπως του Θοδωρή Βασιλακάκη όποιος θα αποτελέσει ένα από τα βαριά χαρτιά της ομάδας στη νέα σεζόν. Ο 33χρονος έμπειρος μέσος βρισκόταν τις προηγούμενες μέρες στη Γερμανία και με την επιστροφή του αναμένεται να δρομολογηθεί η συμφωνία.

Οι  μελανόλευκοι βρίσκονται σε αναμονή και για τρεις ποδοσφαιριστές από το εξωτερικό, περιπτώσεις που χειρίζεται κυρίως ο Γιώργος Πρασσάς. Η πρώτη περίπτωση αφορά έναν παραγουανό τερματοφύλακα,  η δεύτερη ένα μεγάλο όνομα από το ουκρανικό πρωτάθλημα ενώ τελειωμένη θεωρείται η απόκτηση του 21χρονου Βραζιλιάνου αμυντικού μέσου Ματέους Άλβες Ντα Σίλβα, πρωταθλητή Βραζιλίας με την Κ20 της Φλαμένγκο.

Παράλληλα με τα παραπάνω αναμένεται να οριστικοποιηθούν και ορισμένες εκκρεμότητες που υπάρχουν από το περσινό ρόστερ από το οποίο έχει αποχωρήσει σημαντικός αριθμός ποδοσφαιριστών αλλά ακόμη υπάρχουν ορισμένα ερωτηματικά όπως οι περιπτώσεις των Μαρκόφσκι, Καπούταγλη και Φελίπε.

Σε γενικές γραμμές η Καλαμάτα έχει αυτή την περίοδο ολοκληρωμένο περίπου το μισό ρόστερ,  με την απόκτηση του Νάνι, τις ανανεώσεις και τα συμβόλαια από πέρυσι και αυτή την εβδομάδα θα φορτσάρει να κλείσει πολλά από τα μέτωπα που παραμένουν ανοιχτά.

Πηγή: sport365ΠΗΓΗ