Κάθε μέρα δεν είναι… Πασχαλιά

Δεν μπορεί να της βγαίνει κάθε φορά.

Μια φορά θα την πατήσει και στον Παλαμά αυτό έγινε – κατά το ήμισυ βέβαια – αφού έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η Νίκη βρέθηκε και πάλι πίσω στο σκορ για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, πάλι εκτός έδρας, αλλά δεν μπόρεσε αυτή την φορά να κάνει την ολική επιστροφή.

Οπωσδήποτε τα Σέλλανα με παίκτες έμπειρους, δεν έχουν σχέση με την Στυλίδα που μόλις δέχθηκε το γκολ κατέρρευσε…

Η Νίκη  δεν πήρε αυτό που έπρεπε να πάρει, δεν ξέρω αν το άξιζε, αφού ναι μεν φάνηκε πιο ομάδα από τα Σέλλανα, αλλά από ουσία… μηδέν!

Αν εξαιρέσουμε το δυνατό πρώτο 20λεπτο στο οποίο οι παίκτες του Γιώργου Κούτση τα έκαναν όλα τέλεια, εκτός από το να τελειώσουν τις τρεις – τέσσερις φάσεις μαρς που είχαν για γκολ, μετά το απόλυτο χάος.

Τίποτα…

Μοιραίος παίκτης ο φιλότιμος Άλεξα Βουκομάνοβιτς, που όμως την ίδια αδυναμία του να τελειώσει τις φάσεις, την έδειξε και στην Στυλίδα.

Γκολ από αυτά που δεν χάνονται έχασε ο Σέρβος επιθετικός της Νίκης, που αν είχε βάλει την ομάδα του μπροστά στο σκορ, μάλλον θα βλέπαμε ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι.

Το οποίο δεν είδαμε γιατί ο νόμος του ποδοσφαίρου είναι τόσο ξεκάθαρος, όσο και σκληρός.

Κόντρα στην ροή του ματς, οι (τυπικά) γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στην πρώτη καλή στιγμή τους κι έβαλαν δύσκολα στην Νίκη.

Που μπλόκαρε…

Καμία αντίδραση από τους “κυανόλευκους” που αγχώθηκαν, που δεν είχαν πάθος και πολλές ιδέες στο μονοδιάστατο παιχνίδι τους.

Παπαδόπουλος και Μετούσι δεν βγήκαν σχεδόν ποτέ να πλαγιοκοπήσουν τα άκρα των γηπεδούχων, που “καθάριζαν” με χαρακτηριστική άνεση τα γεμίσματα των “κυανολεύκων”.

Η Νίκη έκανε ένα άναρχο παιχνίδι, χωρίς ανάπτυξη, χωρίς ηρεμία και καθαρό μυαλό.

Ευτυχώς που ο Φάμπιο Ταβάρες σούταρε, έτσι όπως σούταρε τέλος πάντων και ο τερματοφύλακας Παπαδόπουλος έκανε ένα “δώρο” στην Νίκη, από αυτά που βλέπουμε στο ποδόσφαιρο…

Το ζητούμενο τώρα είναι η ηρεμία και η σωστή διαχείριση της πρώτης βαθμολογικής απώλειας.

Ήμαστε ακόμα στην 3η στροφή του πρωταθλήματος…