Ιάλυσος: Άνοιγμα στον κόσμο για το μετοχικό κεφάλαιο!

Με ανακοίνωση του ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος αναφέρει ότι κατατέθηκαν σήμερα οι φάκελοι στην διεύθυνση αδειοδότησης της Ε.Π.Ο. και ζητάει από το φίλαθλο κόσμο να καλύψει το 49% του μετοχικού κεφαλαίου για να θεωρείται δεδομένη η συμμετοχή της ομάδας στη Super League 2.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Η Π.Α.Ε. Ιάλυσος ενημερώνει ότι κατατέθηκαν οι φάκελοι στην Διεύθυνση Αδειοδότησης της ΕΠΟ, όπως και στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, προκειμένου να εξασφαλιστούν οι απαιτούμενες άδειες ενόψει του ενιαίου πρωταθλήματος της Super League 2. Η ομάδα στη σύγχρονη ιστορία της έφτασε από την Β’ τοπική κατηγορία Δωδεκανήσου στη Super League 2, αποτελώντας μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες διαχρονικά για τον σύλλογο.

Το πρώτο βήμα έγινε, όμως ακολουθούν κι άλλα που είναι η κάλυψη του Μετοχικού Κεφαλαίου, γι’ αυτό και το Δ.Σ. καλεί όλους τους φιλάθλους του νησιού να σταθούν στο πλευρό της ομάδας, ενισχύοντάς την με την αγορά μετοχών.

Είναι απαραίτητο να καλυφθεί το 49% του Μετοχικού Κεφαλαίου από τους φιλάθλους για να μπορέσει η ομάδα να δηλώσει συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα, αφού σε αντίθετη περίπτωση τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Πλέον ήρθε η ώρα οι φίλαθλοι του Ιάλυσου να δείξουν έμπρακτα την αγάπη και την στήριξη τους στον «τοξοβόλο», αποτελώντας μέρος της ιστορικής στιγμής με την αγορά μετοχών, για να δούμε την ομάδα μας να αγωνίζεται στην Super League 2. Δεν περισσεύει κανένας».ΠΗΓΗ