Αρχική » Θύρα 7: «Τσουβάλιασμα με ταμπέλες προς εξυπηρέτηση μιας δικογραφίας-φιάσκο»

Θύρα 7: «Τσουβάλιασμα με ταμπέλες προς εξυπηρέτηση μιας δικογραφίας-φιάσκο»

by admin

Θέση στα όσα συμβαίνουν στην υπόθεση Λυγγερίδη πήρε η Θύρα 7. Σε ανακοίνωσή της κάνει λόγο για τσουβάλιασμα με ταμπέλες προς εξυπηρέτηση μιας δικογραφίας την οποία χαρακτηρίζει «φιάσκο», επισημαίνει ότι «είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε μερίδιο ευθύνες που της αναλογεί, όχι όμως τον διασυρμό χαρακτήρων» και προσθέτει:

«ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ κύριοι της αστυνομίας και της κυβέρνησης, ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΖΩΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΠΛΥΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΤΕΜΠΗ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ¨ ΛΙΓΝΑΔΗΔΕΣ¨ που συγκαλύπτετε».

Αναλυτικά η ανακοίνωσή της:

«ΦΙΛΑΘΛΟΣ ,ΟΠΑΔΟΣ, ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ ,ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗΣ,ΑΡΧΗΓΟΣ…
ΕΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΜΑ με ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΠΡΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΜΙΑΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑΣ-ΦΙΑΣΚΟ.
Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ Η ΤΑΞΗ ,η ηθική που μας διαφημίζει σε κάθε ευκαιρία η κυβέρνηση, ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΑΓΑΓΩΝΤΑΣ αδέρφια, πατεράδες, γυναίκες μανάδες!

ΣΤΟΧΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΟΠΛΑ ΠΑΙΔΙΑ και ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ σκυλιά.
ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!

ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ, ότι ποτέ δεν υποκινήσαμε και δεν ωθήσαμε, ούτε οπλίσαμε ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.
Η ΘΥΡΑ 7 έχει αποδείξει διαχρονικά ΠΩΣ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΕΙ το γήπεδο μας, είτε είναι το Καραϊσκάκη,είτε οποιοδήποτε άλλο γήπεδο παίζει ο ΘΡΥΛΟΣ, αυτό είναι καθολικά παραδεκτό.

Όπως και το ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΒΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ την ΘΥΡΑ 7.

Η έρευνα που έγινε ήταν πολύμηνη, βρέθηκαν πολλά ευρήματα, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ, όχι όμως τον διασυρμό χαρακτήρων, Όχι όμως το τσουβάλιασμα γενικώς και αορίστως,που στηρίζεται σε ένα μάρτυρα με κωδική ονομασία.. .

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ κύριοι της αστυνομίας και της κυβέρνησης, ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΖΩΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΠΛΥΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΤΕΜΠΗ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ¨ ΛΙΓΝΑΔΗΔΕΣ¨ που συγκαλύπτετε!

Τα εκατομμύρια των οπαδών θα σας δώσουν την απάντηση την ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ!

ΥΓ 1. ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ μετά τα επεισόδια στο ΡΕΝΤΗ αστυνομικός των ΜΑΤ, ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ σε πατέρα και παιδί που έχουν ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙ μέσα στα ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ, “ΕΣΥ ΘΑ Γ@ΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ”, ΑΥΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ; Ότι θέλει ΝΕΚΡΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ?

Για του λόγου το ΑΛΗΘΕΣ:

Ρέντης: Αστυνομικός των ΜΑΤ έβρισε πατέρα και γιο στα χθεσινά επεισόδια – «Κι εσύ θα γ@@@θείς και το παιδί σου»

ΥΓ 2 .Στο παρακάτω λινκ που παραθέτουμε,καλούμε όλους να παρακολουθήσουν,
ΤΙΣ ΑΓΡΙΕΣ ΓΕΜΑΤΟ ΜΙΣΟΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ!
ΡΩΤΑΜΕ,εάν σε καποια από τις εκατοντάδες αυτές επιθέσεις,είχαμε ένα ακόμα νεκρό, ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2008,ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ;

https://www.megatv.com/etvshows/1503741/istories-astynomikis-vias/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR2_BqskWKITr_eZ4y6qEE-P1-JNeIPVJkmgY_3W9uyZkiT04eCCKLG-qzg_aem_AWqrbN-uAhCx-Dp31G5tBBWat4iE5mD6IP2G5MhKXtH28SFGXh_WiosfKfv40MKonsPUNyqfP9DbBurh8qhWi_br

ΥΓ 3. ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ 7 δεν υπάρχουν αρχηγοί, υπαρχηγοί, αποθηκάριοι ΚΑΙ στρατιώτες.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ!! ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ 7 δεν λέμε ζήτω ο αρχηγός, ΑΛΛΑ ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!».

Α

ΠΗΓΗ

You may also like