Αρχική » Θέση της ΠΑΕ για τα περί Μαρινάκη και μπάσκετ: «Η παραφιλολογία κάνει καλό μόνο στους αντιπάλους του Ολυμπιακού μας»!

Θέση της ΠΑΕ για τα περί Μαρινάκη και μπάσκετ: «Η παραφιλολογία κάνει καλό μόνο στους αντιπάλους του Ολυμπιακού μας»!

by admin

Ένας χαμός γίνεται τις τελευταίες ημέρες, αλλά ειδικά τις τελευταίες ώρες -και στα social media κυρίως- για… μπάσιμο του Βαγγέλη Μαρινάκη στο μπάσκετ του Ολυμπιακού!

Ήδη από το φινάλε του πρωταθλήματος και την απώλεια του τίτλου από τον Παναθηναϊκό, αναπτύχθηκε έντονη φημολογία ότι ο ισχυρός άνδρας του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού θα «μπει» και στο μπάσκετ, συνδράμοντας τους αδερφούς Αγγελόπουλους. Κάτι τέτοιο, ωστόσο, δεν προκύπτει από πουθενά, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στο χθεσινό (21/06) του άρθρο στο sport-fm.gr ο Κώστας Νικολακόπουλος έγραψε χαρακτηριστικά: «…δεν έχει καμία διάθεση ο Μαρινάκης να ασχοληθεί με το μπάσκετ. Φυσικά θέλει να πηγαίνει καλά το μπάσκετ, όπως και κάθε άλλο τμήμα του Ολυμπιακού, όμως δεν νομίζω ότι θα ενδιαφέρονταν να πάρει την ΚΑΕ».

Σήμερα (22/06), ωστόσο, είχαμε νέο κύκλο… χαμού, αφού ο γιος του Βαγγέλη Μαρινάκη, Μιλτιάδης, ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία με φανέλα μπάσκετ του Ολυμπιακού, που προκάλεσε «τρέλα» στον κόσμο, με εκατοντάδες σχόλια οπαδών από κάτω να ζητούν από τον ίδιο και την οικογένεια Μαρινάκη γενικά να βγουν μπροστά για να πάρουν την ΚΑΕ!

Στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, λοιπόν, πήραν θέση απόψε για το καυτό αυτό θέμα, σχολιάζοντας την έντονη παραφιλολογία περί ανάμειξης του κ. Μαρινάκη στο μπάσκετ του συλλόγου. Αυτό που λένε είναι το εξής:

«Η ομάδα μπάσκετ έχει ανθρώπους που και πρόθυμοι είναι να επενδύσουν και μεγάλη οικονομική επιφάνεια έχουν ώστε να διατηρήσουν τον Ολυμπιακό πρωταγωνιστή σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η παραφιλολογία κάνει καλό μόνον στους αντιπάλους του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας.

Ο κ. Μαρινάκης έχει τονίσει ότι εκείνος και η οικογένεια του είναι πάντα δίπλα στην ομάδα μπάσκετ, ένθερμοι υποστηρικτές της»

Α

ΠΗΓΗ

You may also like