Θέλει να τιμωρήσει την Λάρισα

Ο Βόλος χωρίς εκπτώσεις κόντρα και στην αελ (19:30/NS 2) 

Δύο στροφές πριν τον τερματισμό της φετινής – περίεργης – περιόδου, ο Βόλος καλείται να διαφυλάξει την αξιοπιστία του και την αναμφισβήτητη ανωτερότητά του, κόντρα στην αποδεδειγμένα χειρότερη ομάδα της λίγκας, την αελ δηλαδή.

Στις 7:30 το βραδάκι, πρέπει και θα γραφτεί η τελευταία πράξη του δράματος των “γειτόνων” μας, που θα χάσουν και θα υποβιβαστούν στην SL2!

Αυτή θα είναι η τιμωρία – απάντηση του Βόλου, που όλο αυτό τον καιρό έχει ακούσει πολλές ηλιθιότητες από βυσσινί στόματα…

Πλέον καμία ανακοίνωση και καμία δήλωση δεν μετρά ως απάντηση, πέρα από την σημερινή ιστορική νίκη, που θα τιμωρήσει την αλαζονεία και τις διάφορες “εξυπνάδες” των γειτόνων μας.

Όπως έστρωσαν ας κοιμηθούν λοιπόν και με νίκη της Βολιώτικης ομάδας, απλά ο κάθε κατεργάρης πηγαίνει στον πάγκο του!

Ο Κώστας Μπράτσος σήμερα θέλει και θα κάνει την πρώτη του νίκη ως πρώτος προπονητής στον κυανέρυθρο πάγκο και στην προσπάθεια αυτή, έχει όλα τα όπλα στην διάθεσή του.

Είκοσι ένας ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν λοιπόν στην αποστολή του Βόλου για τον αγώνα με την αελ (Πανθεσσαλικό, 8/5, 19.30).

Αυτοί είναι οι εξής: Γκαραβέλης, Κλέιμαν, Παπαδόπουλος, Ντεντάκης, Φερράρι, Γκρίλο, Σάντσες, Τέκιο, Μήτογλου, Λογαράς, Τσοκάνης, Κρητικός, Νίνης, Μαρτίνες, Μπαριέντος, Μπαρτόλο, Περέα, Ριένστρα, Κιάκος, Δουβίκας και Μπουένο