Θέλει κύπελλο και… κόσμο η Νίκη

Η Διοίκηση Ποδοσφαίρου της Νίκης εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση, για τον τελικό του Σαββάτου που θα διεξαχθεί οριστικά στο Κερατσίνι, στι; 17:30 και με τηλεοπτική κάλυψη από το ιντερνετινό www.telesport.gr.

Η ανακοίνωση:

Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924, ενημερώνει τους φιλάθλους για τον Τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος 2017-2018 ανάμεσα στην ομάδα μας και στον ΟΦ Ιεράπετρας.

Η αναμέτρηση ορίστηκε από την ΕΠΟ να πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Κερατσινίου «Παναγιώτης Σαλπέας» , το Σάββατο 09/06/2018 στις 17:30, με τιμή Εισιτηρίου 5€.

Σε αυτόν τον τελευταίο επίσημο αγώνα της ομάδας μας για την φετινή σεζόν, είμαστε σίγουροι πως οι φίλαθλοί μας θα στηρίξουν δυναμικά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας, πάντα μέσα σε φίλαθλα πλαίσια, και θα δώσουν την απαραίτητη ώθηση ώστε να επιστρέψουν το βράδυ στην πόλη μας και πάλι, έπειτα απο 42 χρόνια, με τον τίτλο της Κυπελλούχου Ελλάδος. Ευχή μας να διεξαχθεί ένας όμορφος τελικός – διαφήμιση του ποδοσφαίρου.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1924 – ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

*Για τους φίλους της ομάδας μας που δεν θα καταφέρουν να δουν από κοντά τον αγώνα, θα μπορέσουν να τον παρακολουθήσουν ζωντανά μέσα από την ιστοσελίδα: www.telesport.gr.