Η “τετραετία”…

Είναι πολλά τα τέσσερα χρόνια στην άγονη γραμμή της ερασιτεχνικής Γ΄ Εθνικής.

Είναι πολύς ο καιρός που η Νίκη έχει “κρυφτεί” στα ερασιτεχνικά γήπεδα και ορισμένοι μάλιστα δήλωναν και ικανοποιημένοι με τα “κατορθώματά”  της σ΄ αυτά (αν είναι δυνατόν)!!!

Το είχα πει και στην εκπομπή μου στο ραδιόφωνο, ότι η πιο εύστοχη δήλωση της τελευταίας 3ετίας, ήταν αυτή του Νίκου Ιμεράι, του ανθρώπου που ήρθε από το πουθενά, έγινε μέρος της καθημερινότητας  αυτής της ομάδας και τώρα βγαίνει στο προσκήνιο.

Τι είπε ο κ. Ιμεράι; Το αυτονόητο: “Η δεύτερη θέση δεν είναι επιτυχία για το μέγεθος της Νίκης Βόλου…”.

Και με τις πράξεις του, μάλλον πιστεύει στα λόγια του.

Δεν χρειάζεται να γράψει κανείς δημοσιογράφος ότι η Νίκη κάνει (επιτέλους) μεταγραφές επιπέδου Νίκης.

Λόρι Κέρι, Φάμπιο που ήρθαν, Δωματάς, Παπαδόπουλος και οι άλλοι που έρχονται, Καρτσαμπάς, Ιορδανίδης, Μέτσε, Αναστασίου, Παπαδήμας, αλλά και τα άλλα παιδιά που έμειναν, είναι ατράνταχτα στοιχεία πως ο διοικητικός ηγέτης της Νίκης Βόλου, θέλει την ομάδα πρωταγωνίστρια, θέλει να την  ανεβάσει κατηγορία, θέλει να την επαναφέρει στην κανονικότητα.

Ξέρει πολύ καλά και ο ίδιος ότι δεν πρέπει τα λεφτά του να πάνε στα σκουπίδια, ξέρει καλά ότι ο κόσμος κουράστηκε, βαρέθηκε και ζητά το αυτονόητο, την επιστροφή της Νίκης στο Ελληνικό Επαγγελματικό ποδόσφαιρο!

Στην προσπάθεια αυτή, να κάνω μία πρόβλεψη ότι θα είναι και η ανανέωση της συνεργασίας με τον Χρήστο Τζιώρα, τον παίκτη που συνδέει την θρυλική ομάδα της ανόδου με την τωρινή…

 

Θέλω να πιστεύω ότι όλα τώρα (ξανά) αρχίζουν!