Αρχική » Η «τέχνη» του live betting

Η «τέχνη» του live betting

by admin

Το μεγάλο βήμα που παρουσιάστηκε ως καινοτομία από το στοίχημα, δεν ήταν άλλο από το live betting (ζωντανό ποντάρισμα). Αρκετές εταιρείες υιοθέτησαν αυτή την τακτική και παρότι αρχικά υπήρχε ένας δισταγμός, πλέον, ολοένα και περισσότεροι παίκτες ποντάρουν Livel συνθέτοντας το τρίπτυχο: Πίτσα, μπάλα και… στοίχημα. Βέβαια, πέραν των νέων δυνατοτήτων που μας δίνονται, οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν είναι αρκετοί και χρειάζεται δέουσα προσοχή.

Θα πρέπει να είμαστε υπομονετικοί, καθώς ένα καλό αγωνιστικό 10λεπτο, ίσως να μην σημαίνει και τίποτα, στο τέλος της αναμέτρησης. Επομένως, βιαστικά πονταρίσματα θα πρέπει να αποφεύγονται ούτως ώστε να μην έχουμε ζημία.

Ένα θετικό όμως, είναι πως σύμφωνα με την εξέλιξη του παιχνιδιού, μπορούμε να πετύχουμε μεγαλύτερες αποδόσεις ή να καλύψουμε τυχόν σφάλματα που κάναμε πριν την εκκίνηση του αγώνα. Ωστόσο, μπορούμε εύκολα να παρασυρθούμε, ποντάροντας συνολικά μεγάλα ποσά, γι’ αυτό και πάλι χρειάζεται η απαραίτητη προσοχή.

Επιπλέον, καλό θα ήταν να έχουμε ήδη στο μυαλό μας μια πιθανή τακτική-πλάνο πονταρίσματος, την οποία θα ακολουθήσουμε στο live. Αν έχουμε μελετήσει πριν την έναρξη την αναμέτρηση και θέλουμε να ποντάρουμε σε συγκεκριμένα σημεία, η ζωντανή εξέλιξη στον αγωνιστικό χώρο μπορεί να μας δώσει δείγματα που επαληθεύουν -ή μη- τις αρχικές εκτιμήσεις μας, κάνοντας πιο εύκολο το έργο του σχηματισμού μας.

Και τέλος, εφόσον επιλέξουμε το live, καλό θα ήταν να μην συνδυάζουμε διαφορετικές αναμετρήσεις μαζί (παρολί), εάν δεν έχουμε ταυτόχρονη εικόνα από τα παιχνίδια, διότι οδηγούμαστε εύκολα σε λάθος εκτιμήσεις. Πιθανές αλλαγές παικτών και σχηματισμών από τους προπονητές, είτε υποπέσουν στην αντίληψή μας, είτε όχι, δεν είναι πάντα λόγος πονταρίσματος.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Η «τέχνη» του live betting

ΠΗΓΗ

You may also like