Αρχική » Η ΟΔΚΕ θα ελέγχει την υγεία των διαιτητών με έξυπνα ρολόγια

Η ΟΔΚΕ θα ελέγχει την υγεία των διαιτητών με έξυπνα ρολόγια

by admin

Μια πολύ ξεχωριστή και χρήσιμη πρωτοβουλία ανακοίνωσε πως θα ξεκινήσει η Ελληνική Ομοσπονδία Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης.

Συγκεκριμένα, οι Έλληνες διαιτητές, για αρχή αυτοί α’ κατηγορίας, θα προμηθευτούν έξυπνα ρολόγια, τα οποία θα μετρούν τους καρδιακούς παλμούς και θα ελέγχουν κατ’ επέκταση την υγεία τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με ιδιαίτερη τιμή υποδεχόμαστε τη συνεργασία της Ομοσπονδίας Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδας με την εταιρία Science Technologies, αποκλειστικό αντιπρόσωπο της εταιρείας Polar για την Ελλάδα & Κύπρο.

Στο πλαίσιο ανάπτυξης της Ελληνικής Διαιτησίας, η Διοίκηση της Ο.Δ.Κ.Ε. προχώρησε στη συμφωνία με την εταιρία που αντιπροσωπεύει τα προϊόντα Polar, προκειμένου να συμβάλλει στην ποιοτική βελτίωση της προπόνησης των Ελλήνων Διαιτητών σε εθνικό και τοπικό επίπεδο.

Αναλυτικά, οι Διαιτητές θα προμηθεύτουν έξυπνα ρολόγια προπόνησης με ενσωματωμένο μετρητή καρδιακών παλμών, αρχή γενομένης από τους αξιολογημένους της Α’ κατηγορίας,ώστε να παρακολουθούνται τα δεδομένα από τα μέλη της Κ.Ε.Δ. και να αξιολογούνται καθημερινά.

Παράλληλα, θα γίνεται εκτενή ανάλυση της προπόνησής τους με πολλαπλά εργαλεία, τα οποία θα συμβάλλουν στη μεγιστοποίηση της απόδοσής τους. Είναι βέβαιο ότι αυτή η νέα συνεργασία της Ο.Δ.Κ.Ε, αποτελεί έναν ιδανικό εργαλείο για την πιο έξυπνη και ποιοτικότερη προετοιμασία φυσικής κατάστασης του Έλληνα Διαιτητή καλαθοσφαίρισης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like