Η επόμενη μέρα στο προσκήνιο

Το πρωτάθλημα τελειώνει και η Νίκη όπως όλα δείχνουν, θα πάρει την 2η θέση της βαθμολογίας, αν δεν πετάξει κι άλλους βαθμούς στα σκουπίδια…

Μία 2η θέση η οποία δεν οδηγεί πουθενά βεβαίως, αντιθέτως με την περσινή σεζόν η οποία οδήγησε στην football league.

Άργησε μία ολόκληρη σεζόν λοιπόν η Νίκη, που και την νέα χρονιά θα την δούμε στην ερασιτεχνική και μικρή – για το δικό της μέγεθος – Γ΄Εθνική.

Το θέμα είναι η νέα σεζόν, να είναι η τελευταία στην συγκεκριμένη κατηγορία, γιατί τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται επικίνδυνα.

Κι εξηγώ: Ο κόσμος σαφώς και αγαπά, λατρεύει θα έλεγα την ομάδα, αλλά κουράστηκε…

Ομάδα όπως η Νίκη, επιβάλλεται να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο και να αγωνίζεται σε επαγγελματικές κατηγορίες…

Εξ΄ άλλου το πλάνο που θέλουν να εφαρμόσουν στην Νίκη, με το σχέδιο του ΟΣΕ και γενικά την φιλοσοφία και τα μελλοντικά σχέδια για την ομάδα, δεν “κολλάνε” στην ερασιτεχνική κατηγορία της Γ΄Εθνικής.

Μην ξεχνάμε ότι και ο ανταγωνισμός στην πόλη έγινε πιο δυνατός, με την παρουσία (καλώς ή κακώς) και του ΝΠΣ, αλλά φυσικά και του Ολυμπιακού. Και η Νίκη δεν μπορεί να σφυρίζει αδιάφορη σ΄ αυτό…

Το χειρότερο που μπορεί να πάθει βέβαια η Νίκη, είναι να παγιωθεί σε μία τέτοια “κατάσταση Γ΄Εθνικής”, να “βολευτεί” δηλαδή σε ό,τι της προσφέρει (δηλαδή τίποτα πλέον!!!) η συγκεκριμένη κατηγορία.

Η οποία φυσικά και την βοήθησε να απαλλαγεί από τα υπέρογκα χρέη της, που την έριξαν στην κατηγορία αυτή.

Και κάτι τελευταίο: Η Νίκη πρέπει να εκμεταλλευτεί την διοικητική της ηρεμία, αφού είναι από τις σπάνιες φορές που προβλέπεται ένα ήρεμο καλοκαίρι.

Η επόμενη ημέρα ήδη σχεδιάζεται πάντως στους κόλπους της ομάδας!