Αρχική » Ηρακλής: Την Τρίτη (19/9) η αναψηλάφηση για Μάρα – Ποδόσφαιρο – Super League 2

Ηρακλής: Την Τρίτη (19/9) η αναψηλάφηση για Μάρα – Ποδόσφαιρο – Super League 2

by admin

Το απόγευμα της Τρίτης θα πραγματοποιηθεί η αναψηλάφηση της υπόθεσης του Μπόγκνταν Μάρα για τον Ηρακλή, ο οποίος οφείλει να καταβάλει κάτι παραπάνω από 200.000 ευρώ στον ποδοσφαιριστή.

Σε περίπτωση που απορριφθεί, η ομάδας της Θεσσαλονίκης θα κληθεί να πληρώσει το εν λόγω ποσό στον πρώην παίκτη της ομάδας, σε διαφορετική περίπτωση θα υποβιβαστεί!

Η αίτηση αναψηλάφησης θα εκδικαστεί από το Διαιτητικό Δικαστήριο. Να σημειωθεί πως η πρώτη προσφυγή από πλευράς «γηραιού» είχε απορριφθεί για τυπικούς λόγους και το δικαστήριο δεν μπήκε στην ουσία της υπόθεσης, κάτι που είναι πιθανόν να συμβεί και πάλι, καθώς απαγορεύεται η δεύτερη αναψηλάφηση από τον ίδιο διάδικο.

Υπενθυμίζεται ότι η ανακοίνωση του Διαιτητικού Δικαστηρίου στα τέλη του περασμένου Μαΐου ανέφερε:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

-Δέχεται ομόφωνα την αίτηση του πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή Ioan Bogdan MARA κατά της ΠΑΕ Π.Ο.Τ. Ηρακλής, ως αθλητικής διαδόχου της υπο εκκαθάριση ΠΑΕ Ηρακλής.

Ενεργοποιεί σε βάρος της, την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 41/2023 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών, για κάθε επίσημο αγώνα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντα ποδοσφαιριστή, σε ποσοστό 50%, α) του ποσού 219.810 ευρώ για επιδικασθέν κεφάλαιο και β) ποσού 400 ευρώ για επιδικασθείσα δικαστική δαπάνη, πλέον νομίμων τόκων, εντός προθεσμίας 5 εργασίμων ημερών από την επόμενη ημέρα από την κοινοποίηση της παρούσας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like