Ηρακλής: Κρούση σε Πορτουλίδη – Έρχεται επενδυτής από Γερμανία

Οι άνθρωποι του Ηρακλή δουλεύουν πυρετωδώς για την επόμενη μέρα που θα βρει τον ιστορικό σύλλογο στη Super League 2 μετά την εξαγορά του ΑΦΜ της Τρίγλιας.

Ήδη σήμερα το απόγευμα υπάρχει ραντεβού στη Μίκρα με τον Κώστα Γεωργιάδη προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας των δύο πλευρών.

Πέρα από το θέμα του προπονητή οι κυανόλευκοι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του metrosport.gr έκαναν κρούση στον Νίκο Πουρτουλίδη για να είναι γενικός αρχηγός της ομάδας!

Κάτι επίσημο ακόμα δεν υπάρχει αλλά από την πλευρά του παίκτη υπάρχει όλη η καλή διάθεση να βοηθήσει από οποιοδήποτε πόστο του ζητηθεί στον Ηρακλή. Άλλωστε έχει αποδείξει πολλάκις πόσο δεμένος είναι με τον Ημίθεο.

Υποψήφιος επενδυτής αναμένεται στην Θεσσαλονίκη

Αύριο (15/7) αναμένεται στη Θεσσαλονίκη, όπως αποκάλυψε το metropolis 95,5, ο χρηματοδότης που εκδήλωσε το ενδιαφέρον να γίνει ο μεγαλομέτοχος της νέας ΠΑΕ Ηρακλής.

Πρόκειται για επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στη Γερμανία και κατάβαλε το υπόλοιπο ποσό που απαιτούνταν προκειμένου να συμπληρωθεί η εγγυητική. Ο επιχειρηματίας που έχει έδρα τη Γερμανία και ασχολείται με την εστίαση και τα τρόφιμα, κατάγεται από γειτονική χώρα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τη σύσταση στους ανθρώπους του Γ.Σ. Ηρακλής την έκανε Ελληνας εκπρόσωπος ποδοσφαιριστών, που στο παρελθόν είχε μικρή συμμετοχή στις υποδομές της ΠΑΕ. Η πρώτη επίσκεψη του υποψήφιου επενδυτή στη Θεσσαλονίκη έγινε πριν από 20 περίπου ημέρες. Κατά την παρουσία του στην πόλη ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της Μίκρας και έμεινε ενθουσιασμένος από τις υποδομές.

Πηγή: metrosportΠΗΓΗ