Αρχική » Ηράκλειο: Αστυνομική επιχείρηση με εκατοντάδες ελέγχους και 11 συλλήψεις

Ηράκλειο: Αστυνομική επιχείρηση με εκατοντάδες ελέγχους και 11 συλλήψεις

by admin

Στη σύλληψη 11 ατόμων και την προσαγωγή 13 προχώρησαν αστυνομικοί, κατά τη διάρκεια εκτεταμένης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, Σάββατο 6 Ιουλίου και σήμερα το πρωί, Κυριακή 7 Ιουλίου, σε περιοχές των Δήμων Ηρακλείου, Χερσονήσου και Φαιστού.

Συγκεκριμένα, από τις 11 συλλήψεις, τρεις αφορούσαν διατάραξη ησυχίας από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, τέσσερις άγρα πελατών, μία παραεμπόριο-πλανόδιο εμπόριο, μία στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, μια ναρκωτικά και όπλα και μία σύλληψη αφορούσε εφαρμογή καταδικαστικής απόφασης.

Επίσης, βεβαιώθηκαν 118 παραβάσεις, εκ των οποίων 21 αφορούσαν μέθη οδηγών, 21 μη χρήση κράνους και 11 μη χρήση ζώνης ασφαλείας.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης στην περιοχή του Δήμου Φαιστού, με τη συνεργασία κλιμακίου της Χημικής Υπηρεσίας Ηρακλείου και της Διεύθυνσης Εμπορίου Ηρακλείου, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι που αφορούσαν τα αλκοολούχα ποτά.

Η δράση οργανώθηκε από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου και υλοποιήθηκε από κλιμάκια ελέγχων που συγκροτήθηκαν με συμμετοχή αστυνομικών από διάφορες υπηρεσίες της ανωτέρω Διεύθυνσης Αστυνομίας με τα απαραίτητα μέσα και εξοπλισμό.

Ανάλογες αστυνομικές δράσεις, οι οποίες έχουν ως γνώμονα την προστασία και ασφάλεια του κοινωνικού συνόλου, θα συνεχιστούν και σε άλλες περιοχές της Περιφέρειας Κρήτης.

Πηγή: Kathimerini.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like