Επιτέλους Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός πέρασε από το Βελεστίνο με 0-1 βυθίζοντας τον Ρήγα

Σημαντική νίκη επί του Ρήγα Φεραίου πήρε στο Βελεστίνο ο Ολυμπιακός Βόλου. Η ερυθρόλευκη ομάδα  έπαιξε αρκετά καλά στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και έτσι έσπασε και την παράδοση που τον ήθελε από 1985 να μη φεύγει νικητής από το Βελεστίνο. Αντίθετα ο Ρήγας προσπάθησε πάρα πολύ να κλέψει τον αγώνα και τουλάχιστον να πάρει τον ένα βαθμό της ισοπαλίας αλλά η επιθετική δυστοκία του δεν τον επέτρεψε να σκοράρει.

Η παρουσία του Λάκη Μπακάλη στον πάγκο του Ολυμπιακού ήταν καθοριστική αφού ο αγώνας ήταν κομμένος και ραμμένος για τον έμπειρο τεχνικό. Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά από την αρχή και προσπάθησε να πετύχει ένα γρήγορο γκολ, το οποίο και το κατάφερε με τον Λούγκο. Η συνέχεια ήταν απόλυτα στο χέρι του Ολυμπιακού να κρατήσει το απότέλεσμα μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα.

Η εμπειρία των παικτών του Ολυμπιακού σε κρίσιμα σημεία φάνηκε και έκανε την διαφορά για τις δύο ομάδες.

Πλέον ο Ρήγας φαίνεται να μην μπορεί αντιστρέψει την δύσκολη κατάσταση.

Ο Ολυμπιακός πήρε μια μεγάλη βαθμολογική ανάσα αλλά και ο επόμενος αγώνας με τα Σέλλανα κρίνεται πολύ σημαντικός.

Ρήγας Φεραίος (Γιώργος Αλεξίου-Χρήστος Σπαθής): Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου, Γκάγκας, Σπαθής, Καρλιάμπας, Αλεξίου, Κυριάκος (58’ Παπαγεωργίου), Χατζησταμάτης (66’ Τσελεπής) , Τζοβάρας, Τσιώλης, Νασιακόπουλος (79’ Γεωργατζής).

Ολυμπιακός Βόλου (Λάκης Μπακάλης): Καραγκιολίδης, Γελαδάρης, Α. Κόκκας, Νόνης, Τόσκας, Λούγκος, Διβάνες (77’ Σάββας), Κόλλα, Σέττος (59’ Σεχολάρι), Θέος (68’ Ευθυμιάδης), Καμπλιώνης (89’ Μέμος).