Επιστροφή στις νίκες θέλει ο Βόλος

Στην Λάρισα με Καραϊσκάκη ο Απόλλωνας

Η 22η αγωνιστική της Football League, η αυλαία της οποίας άνοιξε χθες Σάββατο με την νίκη του Κισσαμικού επί της Κέρκυρας με 1-0, καθώς κι αυτή των Τρικάλων επί του Πλατανιά, επίσης με 1-0, συνεχίζεται σήμερα με σημαντικά παιχνίδια.

Στην Νεάπολη ο Βόλος που είναι πάντα πρώτος στην βαθμολογία, παρά τις απανωτές αποτυχίες του, θέλει (… και πρέπει) να επιστρέψει στις νίκες, αφού υποδέχεται την Σπάρτη, στην οποία διαδραματίζονται τραγελαφικά γεγονότα. Τελευταίο χρονικά αυτό της πρόσληψης του προπονητή Κώστα Κλάδη, που όμως τελικά δεν έγινε ποτέ αφού ο 61χρονος τεχνικός δεν έχει το απαιτούμενο δίπλωμα για την κατηγορία!

Από την πλευρά του ο Βόλος έχει να αντιμετωπίσει τα δικά του αγωνιστικά προβλήματα με τις απουσίες των Δημόπουλου και Ουνγιαλίδη για παράδειγμα, αλλά πρέπει να μάθει να ζει μ΄ αυτές…

Η αποστολή των πρωτοπόρων για το σημερινό ματς, αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Μπουργάνης, Ντεντάκης, Πέντα, Δημόπουλος, Πίσπας, Γκαλίτσιος, Ενγκουεμ, Μάντζης, Λούκας, Καρρίκι, Ηλιόπουλος, Φράγκος, Κότο, Δόρης, Πίτου Γκαρσία, Κορέλας, Κόκκορης, Κόκας, Πίτκας.

Από εκεί και πέρα, ο δεύτερος της βαθμολογίας Απόλλωνας, φιλοξενεί στην Λάρισα τον Καραϊσκάκη, ενώ η Παναχαϊκή υποδέχεται στην Πάτρα την Δόξα Δράμας.

Ας δούμε τα σημερινά παιχνίδια:

Βόλος – Σπάρτη

Παναχαϊκή – Δόξα Δράμας

Απόλλων Λάρισας – Καραϊσκάκης

Απόλλων Πόντου – Αιγινιακός

Εργοτέλης – Ηρόδοτος 

Ηρακλής – Αήττητος Σπάτων