Επιστροφή στις νίκες για τον Βόλο

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα του Βόλου, που κέρδισε με 2-0 τον μαχητικό Απόλλων Πόντου.

Οι “Πόντιοι” πάλεψαν όσο μπορούσαν, είχαν κι αυτοί καλές στιγμές στο παιχνίδι, όμως τόσο τα λάθη (Θεοδωρόπουλος στο 1-0), όσο και η ανωτερότητα των γηπεδούχων, δεν τους επέτρεψαν να πάρουν αποτέλεσμα στη Νεάπολη.

Η ομάδα του Χουάν Φεράντο ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και στο 20΄ έφτασε κοντά στο 1-0, το σουτ όμως του Μάντζη σταμάτησε στα πόδια του Θεοδωρόπουλου.

Αυτό το οποίο το συγκρότημα του Χουάν Φεράντο δεν κατάφερε να πετύχει σε εκείνο το χρονικό σημείο του αγώνα, το πέτυχε στο 23΄ όταν ο Θεοδωρόπουλος, μετά από κόρνερ έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του!!!

Από το σημείο εκείνο και μετά ο Βόλος είχε τρεις ευκαιρίες για να κάνει το 2-0.

Στο 29΄ οι Θεσσαλοί έφτασαν κοντά στο 2-0, η εκτέλεση φάουλ του Πίτου Γκαρσία πέρασε ελάχιστα άουτ από την εστία του Θεοδωρόπουλου, στο 35΄ το σουτ του Μάντζη είχε την ίδια ακριβώς κατάληξη, όπως και αυτή του Καμπαγέρο στο 43΄.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 52΄ οι Θεσσαλονικείς έφτασαν κοντά στο 1-1, το σουτ όμως του Κυβελίδη αποκρούστηκε από τον Καραγκιολίδη σωτήρια…

Η απάντηση από πλευράς Βόλου ήρθε στο 70΄ με το σουτ του Κότο να αποκρούεται από τον Δόρη.

Ότι δεν κατάφεραν οι «κυανέρυθροι» στην εν λόγω φάση, το πέτυχαν στο 82΄ με τον Μάντζη ο οποίος με διαγώνιο σουτ έκανε το 2-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.