Επική ανατροπή ο Βόλος 2-1

Το 5 στα 5 έκανε η ομάδα του Βόλου με ανατροπή απέναντι στην καλά στημένη Θήβα. Όλα τα γκολ σημειώθηκαν στην επανάληψη

Ακόμα τρεις πόντους πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Βόλος ο οποίος παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, εν τούτοις κατάφερε την ανατροπή και με πολλά ψυχικά και σωματικά αποθέματα κατάφερε να φθάσει στην μεγάλη νίκη.

Η αρχή του αγώνα ήταν μία επανάληψη των προηγούμενων της ομάδας του Βόλος ΝΠΣ, όπου η της Μαγνησίας είχε την υπεροχή και τις ευκαιρίες. Όμως ο νόμος του ποδοσφαίρου επιβεβαιώθηκε …

Η Θήβα ήταν αυτή που προηγήθηκε στο 59΄χάρη σε τέρμα του Σίλβα, κόντρα στην ροή του αγώνα. Σε αυτό το σημείο φάνηκε η κλάση των παικτών του Βόλου, οι οποίοι αντί να τους καταβάλει το άγχος ανέβασαν σταδιακά την απόδοση τους.

Σε αυτό βοήθησε και ο κόσμος που βρέθηκε στην Νεάπολη, που στα “δύσκολα” στήριξε την ομάδα και η ιαχή “ΒΟΛΟΣ – ΒΟΛΟΣ” που ακούστηκε για πρώτη φορά, έδωσε το κάτι παραπάνω για να έρθει η μεγάλη ανατροπή.

Ο Μάντζης αρχικά στο 70΄ έφερε το ματς στα ίσα, και ο Μηλιώτης στο 86΄ έκανε το 2-1 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, με τους «κυανέρυθρους» να συνεχίζουν να διατηρούνται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Μεγάλη εμφάνιση από τον νεαρό τερματοφύλακα Μπουργάνη, ο οποίος με τις επεμβάσεις του σε κρίσιμα σημεία έσωσε την ομάδα του, ενώ στο γκολ δεν φέρει ευθύνη.

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ: Μπουργάνης, Ντεντάκης, Ντόσης, Δημόπουλος, Ηλιάδης, Πιαστόπουλος (63′ Μηλιώτης), Κυπαρίσσης (12′ Μελισσόπουλος), Καμπαγιέρο, Μάντζης (93′ Ζέρης), Πίτου Γκαρσία, Ηλιόπουλος (89′ Σαλαμούρας).
ΑΟ ΘΗΒΑ: Μόνος, Πλατέλας, Καραλής (69′ Μαυρόπουλος), Ζυγογιάννης, Βουρνάζος, Κοτώρος, Αργυρίου (74′ Σένκα), Ντος Σάντος, Σίλβα (88′ Γεωργάκης), Βεζυρτζόγλου, Τόπι (79′ Γιαλός).