Επέστρεψε με γκολ ο “αρχηγός”!!!

Όπως αναμενόταν, πέρασε το εμπόδιο της Δήμητρας η Νίκη για το κύπελλο της ΕΠΣΘ.

Όμως το ζητούμενο δεν ήταν αυτό ή ακριβώς αυτό, αφού η Νίκη είχε και πάλι στην σύνθεσή της, τον εμβληματικό της αρχηγό, τον “σουπερλιγκάτο” Χρήστο Τζιώρα, που όχι μόνο επέστρεψε, όχι μόνο αγωνίστηκε σε όλη την διάρκεια του ματς, αλλά σκόραρε κι όλας δίνοντας το δικό του μήνυμα επιστροφής!

Κατά τα άλλα, οι “κυανόλευκοι” του Γιώργου Κούτση νίκησαν με 3-0 στην Ευξεινούπολη την μαχητική Δήμητρα, που απέδειξε και κόντρα στην Νίκη, ότι έχει ένα αξιόμαχο και φιλόδοξο σύνολο.

Η Νίκη είναι χαρακτηριστικό πως είχε μπλοκάρει και δεν μπορούσε να βρει σκορ, κάτι που το κατάφερε στο 43΄ με τον Βουρδάκη και αφού έκανε λάθος εκτίμηση ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.

Το 0-2 πέτυχε στο 63΄ ο Ιορδανίδης και το τελικό 0-3 έγραψε στο 88′  ο Χρήστος Τζιώρας που έπαιξε για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, από το φιλικό με τον Ολυμπιακό!

Στο 90λεπτο του Τζιώρα, συμπληρώστε κι αυτό του Αλέξανδρου Τσεμπερίδη, που τέθηκαν πλέον στην διάθεση του Γιώργου Κούτση για την συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας…

Οι συνθέσεις

Δήμητρα Ευξεινούπολης (Μιχάλης Ανδρωνάς): Μπράνος, Γαλατσίδας, Μπαράκου, Κυριάκος, Στεφανής, Τσιάτσιος, Φούκης, Θωμαΐδης (74’ Γκαρνίδης), Κακλιάς (56’ Αραπίτσας), Ζαντιώτης (61’ Μπιρμπίλης), Ξηροκώστας (74’ Πρατής)

Νίκη Βόλου (Γιώργος Κούτσης): Κ. Παπαδόπουλος, Καντούτσης (78΄ Θ. Παπαδόπουλος), Λάιος, Ντινιωτάκης, Κυριαλάνης, Τσεμπερίδης, Ιορδανίδης (73΄ Σιώμος), Βουρδάκης (46΄ Μέτσε), Ματθαίου, Αναστασίου (46΄ Μακενγκό), Τζιώρας.