Αρχική » Ενθουσιασμένοι με την Opap Arena οι εκπρόσωποι Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι – Ποδόσφαιρο – Stoiximan Super League – A.E.K.

Ενθουσιασμένοι με την Opap Arena οι εκπρόσωποι Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι – Ποδόσφαιρο – Stoiximan Super League – A.E.K.

by admin

Το 20ο συνέδριο του EFDN (Εuropean Football for Development Network) φιλοξενήθηκε με επιτυχία στην Opap Arena και οι εκπρόσωποι μεγάλων κλαμπ της Ευρώπης δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους για το γήπεδο της ΑΕΚ.

«Είμαστε εντυπωσιασμένοι με το γήπεδο. Οι εγκαταστάσεις είναι φανταστικές. Μπορείς να δεις τις προσπάθειες που έχουν γίνει για να γίνει μοντέρνο και άνετο. Επίσης εντυπωσιάστηκα από τις εγκαταστάσεις Τύπου όπου έγιναν κάποιες δραστηριότητες, μιας και στη Μάντσεστερ Σίτι περνάμε πολύ χρόνο σε αυτές. Και ήταν πολύ ωραίο που τις διέθεσαν για το συνέδριο του EFDN», ανέφερε η εκπρόσωπος των πρωταθλητών Αγγλίας.

«Είναι υπέροχο που βρίσκομαι εδώ, στο γήπεδο της ΑΕΚ το οποίο έχει φανταστικές εγκαταστάσεις και βλέπω την ιστορία της ομάδας», σημείωσε ο εκπρόσωπος της Τσέλσι.

@aekfc Η @Manchester City και η @Chelsea FC μιλάνε για το γήπεδο της ΑΕΚ ???? #aekfc #efdn #morethanfootball #opaparena ? πρωτότυπος ήχος – AEK FC

ΑΠΗΓΗ

You may also like