Εισιτήρια για όλους στο ντέρμπι!

Ήταν γνωστό πως οι διοικήσεις των δύο “αιωνίων” της πόλης μας, ήθελαν την παρουσία των φιλάθλων τους στο Πανθεσσαλικό, στο μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής.
Η Αστυνομία μετά το αρχικό “όχι”, άλλαξε στάση κι έπραξε το σωστό.
Έδωσε το δικαίωμα και στον κόσμο του Ολυμπιακού να παρακολουθήσει το μεγάλο ματς.
Μένει πια και οι φίλαθλοι των δύο ομάδων, να δικαιώσουν τις δύο διοικήσεις αλλά και την απόφαση της Αστυνομίας
Η Δ.Ε. Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ενημερώνει για τις τιμές των εισιτηρίων και τη διαδικασία εισόδου των φιλάθλων στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για τον αγώνα Νίκη Βόλου – Ολυμπιακός Βόλου, για την 6η αγωνιστική του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής 2018-2019, την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018 στις 18:30.
Οι τιμές των εισιτηρίων: – Γενική Είσοδος :10€ (πρόσβαση σε όλες τις θύρες της σκεπαστής κερκίδας στο Βόρειο και στο Νότιο Πέταλο, εκτός της VIP) – Θέσεις VIP: 20€ (εξαιρετικά περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων) – Παιδιά μέχρι έως 16 ετών δωρεάν (αποκλειστικά για το Νότιο Πέταλο).
Είσοδος στο Στάδιο: Η είσοδος στο στάδιο θα γίνεται από την Α΄ Πεζογέφυρα όπου και θα υπάρχουν τα εκδοτήρια για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων με πρόσβαση τόσο στην Σκεπαστή όσο και στο Νότιο Πέταλο.
Επίσης οι φίλαθλοι των φιλοξενούμενων, που θα προσέλθουν στο Στάδιο μέσω της Περιφερειακής οδού θα εισέλθουν από την Γ’ Πεζογέφυρα όπου και θα λειτουργεί εκδοτήριο για τις ανάγκες τους ώστε παρακολουθήσουν την αναμέτρηση από το Βόρειο Πέταλο.
Οι κάτοχοι των Καρτών Διαρκείας των Κατηγοριών Basic, Fans, Kids, Ladies θα μπορούν να εισέρχονται από την Α’ Πεζογέφυρα και από ξεχωριστό σημείο εισόδου στο οποίο θα γίνεται ο ηλεκτρονικός έλεγχος των καρτών τους.
Οι κάτοχοι των Διαρκείας, καλούνται να έχουν μαζί τους απαραίτητα και την αστυνομική τους ταυτότητα.
Η πρόσβαση στα VIP / Επίσημα του Πανθεσσαλικού Σταδίου, των Καρτών Διαρκείας Gold και Premium αλλά και των κατόχων Εισιτηρίων 20€ θα γίνεται αποκλειστικά από το Parking Σταδίου.
Η Δ.Ε. υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η στάθμευση στο περιστύλιο του Σταδίου καθώς εμποδίζεται η διέλευση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.
Επίσης να τονιστεί, για την αποφυγή ταλαιπωρίας των φιλάθλων, πως δεν θα είναι δυνατή η πρόσβαση στα VIP / Επίσημα του Σταδίου μέσω της Β’ Πεζογέφυρας.
Η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου λόγω αυξημένης ζήτησης των εισιτηρίων και αποφυγής αναμονής στα εκδοτήρια την ώρα του αγώνα αποφάσισε να γίνει προπώληση εισιτηρίων από την Παρασκευή το μεσημέρι ώρα 14:00 έως και την Κυριακή το μεσημέρι στις 14:00 και προτρέπει τους φιλάθλους για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους να προμηθευτούν έγκαιρα τα εισιτήριά τους στα παρακάτω σημεία πώλησης:
ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΜΑΝΤΖΑΝΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ Νο 1 Μαιάνδρου 45 έναντι γηπέδου Παντελής Μαγουλάς
• ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΜΑΝΤΖΑΝΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ Νο 2 Βενιζέλου – Δημοκρατίας Ν. Ιωνία
•ΚΑΒΑ ΚΑΠΟΥΡΝΙΩΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ Φυτόκου 35, Νέα Ιωνία Βόλου
•ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΡΑΣΙΤΕΝΙΚΗΣ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ Μαιάνδρου 14,γήπεδο Παντελής Μαγουλάς
•PASSION FRUIT Διμηνιού 25, Διμήνι.
Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ανοίξουν στις 16.30 το μεσημέρι της Κυριακής 04/11/2018.
Ασφάλεια: Στο γήπεδο και στον περιβάλλοντα χώρο θα υπάρχει ισχυρή περιφρούρηση από ιδιωτική ασφάλεια.
Η Δ.Ε. καθιστά σαφές ότι όποιος επιχειρήσει να εισέλθει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, θα έχει όλες τις συνέπειες που προβλέπει ο νόμος.
Τέλος καλούμε τους φιλάθλους να στηρίξουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας πάντα μέσα σε φίλαθλα πλαίσια και πάντα με γνώμονα το καλό και το συμφέρον της ομάδας μας.
Νίκη Βόλου 1924 – ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ