Εδώ και ο Τζιώρας!

Ο άνθρωπος που ήταν μέλος της ομαδάρας που ανέβηκε ως πρωταθλήτρια στην Super League, δηλώνει παρών και στην μεγάλη προσπάθεια της επιστροφής στις επαγγελματικές κατηγορίες!

Ο Χρήστος Τζιώρας, ανανέωσε με την ομάδα της καρδιάς του, την Νίκη Βόλου και θα την οδηγήσει – μαζί με τα άλλα παιδιά – στην Football League…

Η σχετική ανακοίνωση:

“Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Τζιώρα για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Ο Χρήστος Τζιώρας είναι ένας εμβληματικός ποδοσφαιριστής που έχει συνδέσει το όνομά του με μερικές από τις μεγαλύτερες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας της ομάδας μας. Είναι γεννημένος στις 5 Οκτωβρίου 1988 και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ομάδες όπως: Γαλατινή , ΑΕ Πολυκάστρου, ΠΑΣ Φλώρινα, Κοζάνη, Πυρσός Γρεβενών, Αετός Σκύδρας, Παναργειακός, Βατανιακός, Νίκη Βόλου, Απόλλων Σμύρνης, Αχαρναϊκός και Βέροια . Τη σεζόν 2017-2018 επέστρεψε στην Νίκη Βόλου με την φανέλα της οποίας κατέγραψε 19 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η Διοικούσα Επιτροπή του εύχεται γρήγορη ανάρρωση και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας.”