Δυο στροφές πριν το τέλος…

Πλησιάζει το τέλος του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής κατηγορίας . Ένα πρωτάθλημα που η διάρκεια του μόνο πρωτάθλημα εθνικής κατηγορίας δεν θύμιζε . Τον πρωταθλητή στον όμιλο που συμμετέχουν οι ομάδες τις Μαγνησίας το γνωρίζουμε εδώ  καιρό . Το μοναδικό που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα και θα παίζετε μέχρι και την τελευταία στιγμή είναι η σωτηρία . Η διάφορα που έχουμε όμως μετά το πέρας της 24ης αγωνιστικής είναι , πως τόσο ο Ολυμπιακός Βόλου όσο και ο Ρήγας Φεραίος βλέπουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον καθώς τα πάντα κρίνονται από τις δικά τους αποτελέσματα , ενώ σε δύσκολη θέση βρίσκεται πλέον η Θήβα .

Ο Ολυμπιακός Βόλου κέρδισε εύκολα τον Οπούντιο στην ιστορική του έδρα , πετυχαίνοντας 6 τέρματα ανακτώντας  αυτοπεποίθησή . Ξεχώρισε αναμφίβολα η παρουσία του κόσμου των ερυθρολεύκων που έδωσε το παρών σε ένα παιχνίδι που η νίκη ήταν μονόδρομος για τον Ολυμπιακό . Στα αξιοσημείωτα είναι βεβαία και τα δύο γκολ του Δημήτρη Σέττου καθώς ήταν τα πρώτα του 25χρονου φορ στο  φετινό πρωτάθλημα .

Ο Ρήγας Φεραίος κέρδισε ποιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 1-0 τα Σέλλανα . Ο Ρήγας θέλει πλέον το διπλό στα στα Φάρσαλα απέναντι στον αδιάφορο Αχιλλέα που εφόσον επιτευχθεί , την τελευταία αγωνιστική στο Βελεστίνο με την δύναμη της έδρας του θα μπορέσει να κάνει το χρέος του και να κρατηθεί στην κατηγόρια .