Αρχική » Δολοφονία Κατσούρη: Ο εισαγγελέας πρότεινε αποβολή της ΑΕΚ – Ποδόσφαιρο – Stoiximan Super League – A.E.K.

Δολοφονία Κατσούρη: Ο εισαγγελέας πρότεινε αποβολή της ΑΕΚ – Ποδόσφαιρο – Stoiximan Super League – A.E.K.

by admin

Να αποβληθεί η ΠΑΕ ΑΕΚ από την υποστήριξη κατηγορίας για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη στη Νεά Φιλαδέλφεια στα τραγικά περιστατικά της Νέας Φιλαδέλφειας ζήτησε ο Εισαγγελέας στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών μετά από προσφυγή του Αλέξη Κούγια ο οποίος είναι ο δικηγόρος του Έλληνα κατηγορούμενου.

Για το θέμα εξέδωσε ανακοίνωσε και το γραφείο του Αλέξη Κούγια…

Όπως είναι γνωστό, ο κ. Αλέξης Κούγιας είναι συνήγορος υπερασπίσεως του κυρίου Ι.Τ., ιδιοκτήτη εστιατορίου, ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή στις εγκληματικές πράξεις των Κροατών που διαπράχθηκαν στο γήπεδο της ΑΕΚ και είχαν ως αποτέλεσμα, εκτός των άλλων, την ανθρωποκτονία εις βάρος του αείμνηστου Μιχάλη Κατσουρή.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ με συνήγορο τη σεβάσμια λόγω και της ηλικίας της και κορυφαία ποινικολόγο της χώρας, κατά τη σοβαρότερη εφημερίδα της χώρας, την espresso, κυρία Έλλη Ρίζου, για να εκμεταλλευθεί τη δημοσιότητα και μόνο, αφού αυτό το γνωρίζουν και οι πρωτοετείς φοιτητές της νομικής, τόλμησε και δήλωσε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας, χωρίς να έχει κανένα δικαίωμα ούτε για τις ζημιές του γηπέδου, ούτε για οποιαδήποτε άλλη ζημιά.

Κατά αυτής της κωμικής νομικά ενέργειας προσέφυγε ο κ. Ι.Τ. και σήμερα ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών κ. Πολυκράτης, εκ των κορυφαίων νέων Εισαγγελέων, δέχθηκε τις νομικές απόψεις μας και πρότεινε την αποβολή της ΠΑΕ ΑΕΚ και έτσι η κα Ρίζου θα παρακολουθήσει τη δίκη μαζί με τους κ.κ. Μελισσανίδη και Κοσμά από την τηλεόραση.

Δυστυχώς η Ποινική Δικονομία δεν είναι σαν τα δοκάρια του Ατρομήτου και δεν υπάρχει και ο Μανούχος μαζί με τον Γιαννάκη τον χοντρό, για να τα μετρήσουν.

Αθήνα, 27.10.2023

Με εκτίμηση
Αλέξιος Χ. Κούγιας

Α

ΠΗΓΗ

You may also like